Списание „Баня&Spa” опакова търговски център за рождения си ден

История за козметиката и отровата
Митове за козметиката, отровата и жените
11.03.2008
Tonax kvadratna_sait
Tonax – душ в цветове, звук и чувства
12.02.2009
RD_08_3

В празник на естетиката, стайлинга и красотата се превърна шоуто “Маската” по повод двегодишнината на списание “Баня&СПА”.

Не с обичайните фойерверки, а с нетипичното опаковане на бизнесцентър стартира спектакълът. Докато в черен будоар преобразяваха ВИП персоните, модният корифей Жана Жекова показа колекцията си тоалети от коприна, дантела и питонова кожа. Изисканото дефиле от красавици водеше Елена Статулова, дъщеря на известната актриса Искра Радева, която този сезон е новото лице на колекцията на Жана Жекова.

Истински фурор предизвика появата на певицата Кристина Димитрова, “Мисис Глоуб” Румяна Маринова и фолкдивата Никол, върху които работиха в будоара цяла армия от стилисти – козметици, гримьори, фризьори и дизайнери. Който искаше да проследи процеса на разкрасяване, воайорстваше през дупки в маските от черна хартия, с която беше опакован целият търговски център. За всички новините идваха благодарение на водещия Митко Марков и красивата Деси Банова. Тя се грижеше за благоприятната метеорологичната прогноза в „облечения” в черно бизнес център и за слънчевото настроение на над 200-те гости, жураналисти и светски персони.
И ако Кристофф опакова Райхстага за сензация, то издание “Баня&СПА” с помощта на младата дизайнерка Ирина Владимирова прибягна до арт декора, за да потопи своите почитатели и приятели в една нестандартна и приказна атмосфера.
Етикетът и фейсконтролът изискваха да се дойде с маска, но без грим, защото професионалисти през цялата вечер се грижеха за визията не само на дамите, но и на представителите на силния пол. На финала издателката на сп. „Баня&Spa» Антоанета Салфидж поднесе уханен подарък на всички гости – парфюм “Релакс 5”, направен по поръчка във френските лаборатории “Грац” специално за двегодишната печатна рожба, на която й върви по вода, откакто смело припна по печатния ни елитарен пазар.


Вашият коментар