По-изкусителни с шоколадова терапия

Интимна козметика
Интимна козметика
11.02.2010
spa2
СПА етикет
12.02.2010
seaoflife1

SEA OF LIFE PRO е с апетитен пилинг масаж
и с отслабващо и стягащо действие

Освен с вкус и аромат шоколадът притежава още куп характеристики, които изкушават тялото и душата. Пример за това са шоколадовите продукти Sea of Life PRO. Те са изключително ефикасни за антицелулитни, отслабващи и стягащи терапии благодарение на съдържащия се в тях минерален комплекс от 26 минерала и микроелементи от Мъртво море и активни шоколадови бионаноагенти с продължително действие.
Незабавният ефект от терапията е по-мека, гладка, ревитализирана, по-свежа и по-млада кожа, а тялото е релаксирано и изпълнено с живителни енергии. След всяка терапия обиколката на ханша се редуцира с около 0.5 см в зависимост от индивидуалната обмяна на веществата.
Активното действие на шоколадовите бионаночастици продължава до 3 дни след терапията.

Необходими Spa продукти за терапията:

Шоколадова минерална кал Sea of Life PRO, 1 kg
Създадена е чрез модерна бионанотехнология с продължително действие на активните съставки. Наночастиците на Шоколадовата минерална кал Sea of Life PRO проникват в дълбочина до мастните депа, активират метаболизма и постепенно предизвикват лимфен дренаж, като абсорбират отложените в клетките излишни вещества и токсини и разграждат мазнините. Ефикасното действие на шоколадовата кал е допълнително стимулирано от активните съставки на Биоактиватора Sea of Life PRO, съдържащ минерална вода от Мъртво море, микроводорасли, полизахариди, естествени витамини и протеини.

Шоколадов минерален пилинг Sea of Life PRO, 1.2 kg
Невероятна емулсия от минерални соли и какаово масло. Богатите минерални соли SEA OF LIFE? съдържат 26 минерала (магнезий, калций, бромин, натрий, хлор и т. н.) и микроелемента (стронций, йод, литий, цинк, сулфат и т. н.), които стимулират клетъчния метаболизъм и регулират водния баланс в клетките. Какаовото масло се абсорбира бързо и лесно в кожата благодарение на съдържащите се минерални соли, като активира лимфен дренаж и стимулира изхвърлянето на токсините. Изключително ефикасен при антицелулитни и отслабващи терапии, какаовият пилинг има невероятен детоксикиращ, стягащ и изглаждащ ефект в проблемните зони.

Шоколадово масло с 60% минерали Sea of Life PRO, 500 ml
Изкусителен крем-шоколад с високо съдържание на концентрирани минерали и активни бионаночастици. Създаден за да рафинира и изглади кожата, същевременно удължавайки ефекта на терапията. Абсорбирайки се лесно и бързо в клетките Шоколадовото масло Sea of Life PRO стимулира по-нататъшното изгаряне на мастните натрупвания и освобождаването от токсини. Действието му се усеща чрез лекото загряване след завършващия интензивен масаж. Благодарение на съдържащите се биофлавониди изглажда и стяга кожата, като по този начин спомага за по-ефикасното и безпроблемно отслабване. Нанася се с интензивни масажни движения в проблемните зони, докато се абсорбира. Краткият хладък душ след 2-3 часа е препоръчителен.

СТЪПКИ НА ШОКОЛАДОВА ТЕРАПИЯ SEA OF LIFE PRO

1. С длан или с четка нанесете 30-50 ml от Шоколадовата минерална кал на тънък слой върху цялото тяло или в проблемните зони.

2. Напръскайте с 10 ml Биоактиватор и увийте тялото с фолио и кърпа за 20 минути. При антицелулитната терапия можете да ползвате термоодеяло.

3. След като развиете фолиото и преди да отмиете калта, нанесете 40 ml  Шоколадов пилинг скраб върху шоколадовата кал и масажирайте 5-10 минути. Апликацията се отмива под душа с хладка вода.
4. Върху леко влажна кожа нанесете 10 ml от Шоколадовото масло с 60% минерали. Масажирайте интензивно проблемните зони и мастните депа с отвеждащи кръгови движения нагоре и навън, по протежение на лимфната система, в продължение на 15 мин.  Оставете да подейства за около 15 минути и отстранете с влажна кърпа, напоена с ароматно масло.

Продължителност: 70 минути
Цена на терапията: 60 лева

Вашият коментар