Ideal Standard представи Connect – колекция от гъвкави решения за банята

HYPO--MARIA1
СЕКСИ ТЯЛО С HYPOXI
13.04.2010
logo
Басейните Berndorf Baderbau с BSW за 2009 – престижната награда за най-красив басейн
17.04.2010
Id_St_A26_EU-defC_Hauteur

Безкрайни възможности за обзавеждане на пространството в банята предлага
Connect
–  дизайнерската колекция на Ideal Standard, водещ производител на иновативни и стилни решения за баня.

Серията е създадена от английския дизайнер Робин Левийн и за първи път бе показана пред широка публика на специализираното изложение ISH 2009 във Франкфурт.

„Колекцията е вдъхновена от идеите, формите и дизайна, характерни за всички елегантни продукти. Connect ви дава правото на гъвкав избор между множество продукти и тъй като те всички са вдъхновени от едни и същи омекотени геометрични форми, които и от тях да изберете, ще постигнете класическия и стилен цялостен изчистен облик. Това е дизайн, който нашепва, а не крещи”, разкрива характера на Connect дизайнерът Робин Левийн.

Connect включва 15 модела умивалници, различни видове мебели за баня, богат избор на вани, три вида огледала с осветление и интегриран предпазен панел срещу пръски, както и 30 вида шкафове за съхранение на принадлежности.

Ваните се предлагат в 5 размера и дават възможност за оптимално зониране и на най-нестандартното помещение. Всички модели са със скрита отточна система Ideal Flow. Благодарение на нея ваните от колекцията Connect могат да бъдат монтирани на височина до 40 мм по-ниска от стандартната, което е допълнително удобство за хората със затруднено движение. В отговор на обществената инициатива на производителите, участници на изложението  ISH 2009, наречена „Синя отговорност”, Ideal Standard включва в колекцията Connect специален модел вана, изключително икономичен откъм потребление на вода. Във вътрешността на коритото й е предвиден лек наклон, който почти незабележимо стеснява пространството откъм краката. С този проектантски трик се намалява количеството вода, нужно за дълбоко, даряващо наслада потапяне, без да се нарушава комфортът на лежане.

Чарът на колекцията Connect се крие в нейната гъвкавост и индивидуалност. Без значение дали планирате семейна баня, елегантно душ-помещение или компактна тоалетна, Connect ви предлага цялостно решение и качество без никакви компромиси.ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Въведете кода
To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.

[dynamictext* alt-mail "CF7_email"]

Вашият коментар