Екокатастрофата в САЩ – индианска поличба за края на света

mer1956_6
СПА с 5 звезди – Сплит
22.06.2010
Una_V4
Дунавските страни се обединиха
29.06.2010

Екологичната катастрофа в Мексиканския залив е предречена близо сто години, преди да се случи. В тайни архиви на американския Конгрес се пази откровение от племето апахи. То съдържа ценна информация, дошла от невидимия свят, но която поразително напомня екокатастрофата в Мексиканския залив. Още в началото на миналия век великият Дух, създател на всичко живо, се явил на индианеца Невидимия вълк. Както свидетелства самият той, изведнъж небето се разтворило на множество ципи, подобни на хриле. От дупките започнала да тече черна гной (нефт), всички делфини измрели.

Подир това индианецът станал свидетел на страшни стихии – урагани, земетресения, придружени от страховит гръмотевичен тътен. Катаклизмите вече са ежедневие по цялото Земно кълбо от Тибет до Чили и от Исландия до Индонезия. Нефтената платформа на Бритиш петролеум, която потъна в края на месец април, пък бълва по 160 000 литра „гной“ всеки ден в кристално синята вода. Невижданата по своите мащаби екокатастрофа застрашава живота на делфини, морски птици и цели пасажи от риби.
Всяка сутрин в продължение на 12 дни Невидимия вълк получавал своите пророчески пристъпи. Духът на планетата му казал, че това са откровения, показващи пътя, който ще извърви човекът до края на своята цивилизация.

Нефтеното знамение било второто такова. „Първите две са обратими, появят ли се признаците на поличба №3 и №4 човечеството ще бъде обречено“, предупредил духът.

Първото откровение, което според мнозина също вече се е сбъднало, е известно под името „Земята на гладната смърт“. Творецът разкрил пред апаха, че скоро ще даде знак на човечеството колко необратимо се отдалечава от природата. Че хората се оправдават с бъдещето, експлоатират земята и природата на максимум, а в същото време… „убивате своите внуци, за да нахраните децата си“.
„Ще измрат много невинни деца от глад. Те щяха да се спасят, ако тяхната връзка с природата не бе прекъсната. Целият свят ще забележи, но няма да научи урока, който смъртта и гладът се опитваха да покажат“, предупредил Великия дух. Той добавил, че това ще бъде първият семафор, че хората не могат да живеят извън законите на Сътворението.

И още – морът щял да дойде с „болестта на маймуната“, за която „белите престилки дълго време не ще намерят лек“.
Според тълкованието, пророчеството се отнася за болестта СПИН и Африканската суша, в която от глад загиват хиляди деца. Някои анализатори твърдят, че гладът е продукт на западната цивилизация. Защото именно секскултурата и модерното фермерство подтикнали местните да се множат, но земята не смогнала да ги изхрани.
„Нощта на кървящите звезди“ е третата поличба, която индианецът трябвало да предаде на американското правителство. Невидимия вълк получил видението, след като чакал няколко дни пред входа на една пещера. Ако съдим от посланието на Гея, това знамение ще се наблюдава от всички точки на планетата и може би ще напомня дирята, която метеоритен дъжд или комета оставят в небето. Друга версия гласи, че Творецът е предупредил за възможна Третата световна война, а „кървящите звезди“ ще са атомните бомби.
„Знакът ще се види от целия цвят. Когато видите кръвта на звездите, няма да има връщане назад нито във физическия, нито в духовния свят“ – тези думи чул Невидимия вълк.
Всички знамения той завещал на внуците си. В тях се споменавало още, че между втория и третия период (знамения) ще има точно четири сезона мир. Това време трябвало да се използва от будните индивиди за подготовка, защото именно те ще поставят ново начало на планетата.
Четвъртото откровение, което Създателят на живота дал, гласяло, че краят ще дойде точно 10 зими след „Кръвта на звездите“.
„Ще има голям мор по света – глад, какъвто човек не помни. Водата ще се вгорчи, отровите на човешките грехове ще се просмучат силно в почвите, езера и реки. Посевите ще повехнат, внуците ни ще се хранят от остатъците на мъртъвците и навсякъде ще има викове на болка и мъка. Скитащи банди от хора ще убиват себеподобни за храна, а водата ще бъде оскъдна, ставайки все по-недостъпна с всяка изминаваща година. Земята, водата и небето ще бъдат отровени и човек ще изживее гнева на Създателя“.

В това време само новите деца, които са заживели в хармония с Природата и са се скрили вдън горите тилилейски, ще оцелеят. Условието било едно – под никакъв претекст да не влизат в контакт с останките на човешката цивилизация.

Източник: в. „Стандарт“, 11.05.2010, стр.22

Вашият коментар