ТАНЦИ РАЗТРЕСОХА МОСТА НА ВЛЮБЕНИТЕ

Българи изобретиха нов филтър
24.09.2010
Voden_bul_12_e
SALSA CON MIGUEL РАЗГОРЕЩЯВАТ СТРАСТИТЕ
26.09.2010
Voden_bul_open3_e

ПРИ ОТКРИВАНЕТО НА ВОДНИЯ БУЛЕВАРД НА ИЗКУСТВАТА И ЗАНАЯТИТЕ
„Осветяването“ на Моста на влюбените стартира с изгонването на злите сили и прочистване на енергиите от прочутите кукери от гр. Батановци, облечени в автентични костюми от овча кожа, опасани с колани от огромни звънци и хлопатари, със застрашителни ръчно направени кукерски маски.
Латино школата Salsa con Miguel първи изпробваха „танцовата алея“ на моста, а ансамбъл „Мераклии“ и танцова формация „Български огън“ накараха Булеварда да вибрира в такт с фолклорните ритми.


Петя Станчева – Лейди България Милениум 2010; Диана Стоянова – Кралица на Кралиците Интерконтинентал Доминикана 2010, Лейди България Вселена 2010; Елена Караколева – Мисис България Вселена 2009, Мисис ЕС 2010; Екатерина Пецу – Мисис България планета 2009.      Екатерина Михайлова, Мисис България планета 2009, представи съвместната кауза на сдружение Famous, организатор на конкурса “Мисис Свят” и сдружение „Аз обичам водата“ в подкрепа на „Защитено жилище“.Родните красавици ще посрещнат артисти, певци, хора на изкуството и ВИП- персони, някои от които ще се включат в занимателни уъркшопове  с младежите от ”Защитено жилище”.  В името на благородната кауза те заедно ще изработят предмети, сувенири, и може би …произведения на изкуството. В края на проекта “Воден булевард…” сътворените дружно предмети ще бъдат изложени в галерия на Моста и обявени за благотворителна разпродажба в полза на “Защитено жилище заедно “.

По време на изложбата ще се осъществи STREET VOTE. Всеки посетител ще може да пусне гласа си за една любима фотография и да получи шанс да спечели безплатен самолетен билет до дестинация по избор на самолутната компания WIZZ AIR , спонсор на уличното гласуване.

Проектът „Воден булевард на изкуствата и занаятите“ е съфинансиран от Столична програма “Култура”.
Спонсори на фестивала са  ДЗИ, Ideal Standard, минерална и изворна вода Девин, с медийното партньорство на Dnes.bg.


Вашият коментар