SALSA CON MIGUEL РАЗГОРЕЩЯВАТ СТРАСТИТЕ

Voden_bul_open3_e
ТАНЦИ РАЗТРЕСОХА МОСТА НА ВЛЮБЕНИТЕ
25.09.2010
WE ARE WATER припомня Roca group
30.09.2010
Voden_bul_12_e

НА ВОДНИЯ БУЛЕВАРД НА ИЗКУСТВАТА И ЗАНАЯТИТЕ

На 26 септември Булевардът посрещна първите си участници – млади творци, работещи в сферата на приложните и декоративни изкуства, които не се изплашиха от дъждовните облаци и още от сутринта разположиха красивите си произведения на моста. Сред тях можем да видим интересни бижута, разноцветни плъсти, изрисувани камъни, весели играчки. Художниците ще ни радват всеки ден, придавайки пъстрота и колорит на Булеварда, а към тях ще се присъединяват и други техни колеги и приятели.

Посетителите на моста имаха възможност не само да се разходят сред неповторимите „водни” фотографии и да дадат своя глас за най-красивата според тях, включвайки се по този начин в томболата за наградата от самолетна компания WIZZ AIR – двупосочен билет до избрана WIZZ AIR дестинация. Победителят ще бъде изтеглен през последния ден от събитието, 9 октомври.

На информационния щанд бе представена книгата – албум “Силата на водата”, която е илюстрована с всичките 50 фотографии, представени в галерийното пространство на “Воден булевард…” . В книгата читателите ще намерят любопитни факти за водата, свързани с нейните новооткрити свойства като памет, структура, разум и  полезна информация за българските минерални извори. От информационния център на “Воден булевард… “ може да се закупи и книгата  „Рецептите на баба”, събрани традиционни български рецепти от всички региони на страната ни, издадена от  Асоциация за развитие на изкуствата и занаятите-7 (А.Р.И.З.-7), съорганизатор по проекта “Воден булевард…”

Танцьорите от школата за латино танци SALSA CON MIGUEL повдигнаха  градуса на настроението още първата вечер и разгорещиха публиката с ритъма на салсата и своите страстни изпълнения по време на вечерната програма на Булеварда.

Инструктори от школата показаха основните стъпки на салсата и меренгето за всички желаещи да се присъединят към тях, а самият Мигел поведе танцьорите в една от руедите.


До края на вечерта пространството до моста на НДК се превърна в своебразна сцена, където любители танцьори и професионалисти заедно се впуснаха в танц под звуците на горещата музика.

Вашият коментар