Радиаторни термостати на Danfoss

etno2
НАЦИОНАЛНИЯТ КУЛИНАРЕН ФЕСТИВАЛ „ПЪСТРА ТРАПЕЗА”
03.10.2010
flowershower1
Сила от цветята за вашия душ
20.10.2010
danfoss_502

Съвременно топлинно регулиране в цялата си простота

Едно обещаващо промишлено начинание

Всичко започва с една находчива идея и похвална доза решителност. Първият радиаторен термостат Danfoss е бил разработен още през 1943 г., но производството му започва почти десет години по-късно. Той представлявал съвсем нов, революционен начин на мислене относно регулирането на температурата и поставил началото на критерии, които са валидни и днес.

В същото време станал предпоставка за едно промишлено начинание, което и до днес подобрява нашия бит и намалява вредното въздействие върху околната среда.

Радиаторните термостати на Danfoss осигуряват възможно най-ефективно
използване на енергията

Основната философия на Danfoss е, че регулирането на температурата в дома трябва да бъде просто и разбираемо както осветлението и водоснабдяването.
Само в редки случаи, когато то не функционира оптимално, да се замисляме колко важно е това. С други думи, постоянната комфортна температура в дома е от решаващо значение за това цялото семейство да се чувства добре.Внимателно обмислено използване на енергията

Радиаторният термостат на Danfoss е разработен с конкретната цел да осигури още по-добро и по-комфортно отопление. Освен това той намалява сметките за отопление благодарение на значителните икономии при потреблението на енергия.Това е единственият в света термостат, който гарантира прецизно регулиране чрез използване на силфон, напълнен с газ. За да постигне това, термостатът измерва температурата в помещението и след това регулира подаването на топлинна енергия в съответствие с настроената температура. Това осигурява комфортна и равномерна температура, като същевременно осигурява възможност да използвате безплатната топлина от източници като слънчева светлина, телевизионни приемници, компютри, лампи и свещи в дома.


Дизайн със своя индивидуалност
Радиаторните термостати на Danfoss са с модерен дизайн в бяло с фин нюанс – в пълна хармония със сегашния вкус към опростен, изчистен дизайн. Това ги прави идеални за всяка стая в дома.

Създадени да отговарят на всякакви потребности
Радиаторните термостати на Danfoss се предлагат в разнообразни модели, което улеснява индивидуалния избор. Оборудвани са със сензор, измерващ температурата в помещението. Ако радиаторът е разположен на място, което може да попречи на вградения сензор да измери правилно температурата, като например зад завеси, по-добре е да се избере термостат с дистанционен сензор.
Ако предпочитате приборите за управление да са на по-достъпно или удобно място, най-доброто решение е термостат, който има функция за дистанционно управление.


Радиаторният термостат на Danfoss RA 2000
ви осигурява комфортно отопление и оптимална
ефективност в продължение на много години
Съвременен. Опростен. Елегантен

Най-новото разклонение в дългото родословно дърво на радиаторните термостати

Вашият коментар