Вана трансформер за телеманиаци

Active_news
Гранитогрес на Graniti Fiandre убива микробите
20.12.2010
balneomominprohod
„СБР – НК” ЕАД филиал „Момин проход”
20.12.2010
subub5


Ако сте от тези хора, които не могат да си представят живота без телевизор, ето една иновационна техническа възможност, да включите телевизора и в интериора на банята. Представяме ви уникалната вана Sub-Tub, която се предлага в комплект с огромен телевизионен екран.


Ваната Sub-Tub не е обикновено корито, което се пълни с вода, за да предлага опции за воден релакс. Sub-Tub е мултифункционален мебел, който събира в едно цялото основно оборудване, необходимо за банята.

През по-голямата част от деня Sub-Tub е обикновена тоалетка с голямо двойно огледало, с етажерки за принадлежностите и двоен с умивалник. Но ако ви се прииска да си вземете вана, трябва просто да повдигнете плота с умивалниците. Шкафът за секунди ще се превърне с удобна вана, при това не от обикновените, а с хидромасаж и всякакви екстри за воден масаж.
Изненадите на ваната Sub-Tub съвсем не свършват с това.


Оказва се, че на обратната страна на плота с умивалника е монтиран огромен плазмен телевизор, на който може  да се гледа филм, любимо забавно предаване или просто да вървят клипове с музика за релакс.

Разбира се, да гледаш телевизия с извърната на една страна глава не е особенно удобно и приятно. Ако много си пожелаете ваната-трансформер, можете да се справите с проблема, като облепите страната срещу ваната с ефектно пано от стъклокерамика например. Така ще се любувате на декорацията, а с телевизора ще се наложи да свикнете.

Вашият коментар