ВТОРА КОЖА след маска от плацента

4etka_e
История на четката и пастата за зъби
26.12.2010
vlaga
ОВЛАЖНИТЕЛИ срещу ВЛАГОУЛОВИТЕЛИ
27.12.2010
vtorakoja12

Чудодеен продукт, с който се постига тотална регенерация на кожата, предлага „Плазан – България”,  представител на PLAZAN – първата и единствена алугенна козметика у нас. Чудото всъщност се крие в самата човешка природа и способността й да се самовъзстановява.


Единствено алугенната козметика притежава функцията на заместване. Без изкуствено вмешателство в естествените и биохимичните процеси клетката поема само необходимите й компоненти от собствен произход.Представяме ви уникалната плацентна колагенова маска Plazan.


В същината си тя представлява филм от колагенови влакна, добити от амниотичната обвивка на обработената по специална технология плацента.
Благодарение на великолепните си качества иновационният козметологичен продукт мощно извежда токсините от всички слоеве на кожата, внимателно почиства повърхността на епидермиса, видимо и трайно заглажда бръчките, стимулира синтеза на собствен колаген, хидратира кожата в дълбочина, сваля възпаленията и отоците, при провеждане на интензивен курс от процедури осигурява тотална регенерация на кожата.

Плацентната колагенова маска-филм включва плацентен активен колаген, хиалуронова киселина от пъпната връв, етанол, глицерин, структурообразувател, вода, ароматизатори.Маската е подходяща за всички типове кожа, прилага се целогодишно и няма странични действия.Начин на приложение:

Лицето се подготвя с почистващо мляко Plazan, с което се отстраняват гримът и грубите замърсявания.
Същинският продукт се подготвя, като се изважда внимателно от фабричната стъкленица и се поставя в плитка купа, удобна за работа с пинсета.
Почистеното лице се обтрива с течността от маската и се оставя да изсъхне за около 2 минути.Колагеновата маска-филм се нарязва  на парчета, удобни за полагане върху кожата.

Маската се налага с грапавата (по-активната) страна към лицето. Разстила се внимателно, като се следи филмът да не образува дипли и плътно да облепи повърхността, особено местата около очите, където и бръчките са най-интензивни. Правилно наложената маска напълно повтаря релефа на лицето и не възпрепятства мимическите движения на лицевите мускули.
Маската престоява на лицето около 20-30 минути. Сваля се внимателно.
Накрая кожата се третира с хидратиращ крем Plazan с хиалуронова киселина (“Дневен” от “Златната серия”; “Дневен” или “Вечерен” от “Брилянтената серия”; “Утринна звезда” от ВИП серията).

Плацентните колагенови маски Plazan се предлагат в три форми, еднакво удобни за прилагане както в професионалните салони, така и в домашни условия.


ПРЕПОРЪКИ ЗА ПРИЛАГАНЕ

Маската е особено подходяща за повяхваща кожа, като препоръчителният интензитет е 3-4 пъти на месец. Възможен е и специален курс за подмладяване на кожата, при който маската се нанася ежедневно или през ден – от 6-8 (според възрастта и състоянието на кожата) до 10-12 маски. Подобен курс се провежда един път на 3-4 месеца. Маската е изключително ефективна дори и при еднократна процедура при спешни случаи. С Plazan само за 20-30 минути можете да смъкнете умората от лицето си и да му придадете перфектен вид.
Една маска може да се използва за 8-10 процедури, когато се прилага на проблемните участъци около очите или около устните, вземайки само част от филма, необходима за една  процедура. Останалата част от маската може да се съхранява 2-3 месеца в хладилник в затворен вид.

Вашият коментар