ГРАДСКОТО СПА

belopopci
Хайде на зимен риболов!
13.12.2010
maska_lice
РЕЦЕПТИ С РОЗОВО МАСЛО
13.12.2010
spa_incity_800

Т-Hotel в Каляри, столица на острова на ваканциите – Сардиния

Понятията релакс и голям град никога не са се привличали. Известните хотелски вериги  обаче отдавна са открили начин да поднесат отпускане в малки дози на своите бизнес гости. Малки, защото всичко в модерното градско СПА на Т-Hotel e минималистично. Като се започне от дизайна на сградата и се стигне до вкусотиите в ресторанта. Минимализмът винаги работи, когато говорим за забързано ежедневие и кратки срокове. На тази концепция залагат и стилистите на СПА центъра в комплекса. Дизайнът е изключително опростен, но с достатъчно емоция, създадена чрез ефектно осветление.

Баните с ароматерапия са подредени така, че всеки гост да може самостоятелно да избере благоуханията, силата на осветлението и дори музиката. Пълното уединение отпуска и след най-напрегнатия ден. Зоната за релакс, разположена в близост до подземния басейн, е оборудвана с ергономични шезлонги, покрити със звездно небе от прецизно подредени вградени в тавана светодиоди.

Масажистите използват различни азиатски техники за отпускане и пълна релаксация. Естествено, в този тип СПА те продължават кратко и струват скъпо, но пък възможността да ги имате винаги преди или след работа е незаменима. Удобствата на градските СПА центрове естествено са допълнени с прекрасни ресторанти, алеи за разходка и задължителното дизайнерско кафене, в което поне за кратко да се почувстваш специален.

текст Ирина Владимирова


Вашият коментар