Гранитогрес на Graniti Fiandre убива микробите

Nextep_leader
Плочки от естествена кожа
20.12.2010
subub5
Вана трансформер за телеманиаци
20.12.2010
Active_news

ACTIVE, така се нарича най-новият вид гранитогрес на водещата италианска фабрика  Graniti Fiandre, който освен че е облицовъчен материал за подове, стени и фасади, има и реална антибактериална функция.

ACTIVE  е първият гранитогрес в света, чиято патентовата технология му позволява да осъществява естествен процес на фотокатализа. Какво е това?

Фотокатализата е природен процес, сходен с хлорофилната фотосинтеза.В основата и на двата процеса е окисляването, което започва като следствие от влиянието на светлината – естествена и изкуствена. Като резултат вредните органични и неорганични вещества се преобразуват в напълно безопасни съединения.

Какво означава това? Всеки път, когато ACTIVE е осветена от естествена или изкуствена светлина, се задейства процес на унижожаване на бактериите, първо по гранитогреса, а после и тези в помещението. Процесът на фотокатализа е напълно естествен и е възможен благодарение на включения при изпичането катализатор – титанов диоксид.
ACTIVE  е не просто нова екстра при гранитогресите, а нова концепция на живот в среда, в която пречистването на въздуха се осъществява по максимално сходен с природата начин.

Производител Graniti Fiandre


ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Въведете кода
To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.

Вашият коментар