ДИРЕКС 21

Доли
18.12.2010
Денд Комфорт
18.12.2010

Директен вносител за обзавеждане на бани от чешките фирми RAVAK, RIHO, TEIKO и на американската дизайнерска марка KOHLER.

От 1997 г Дирекс 21 ООД усилено присъства на българския пазар като представлява едни от най-добрите чешки производители на обзавеждане за баня. Основните продукти, които се предлагат са  вани, душ-кабини, хидромасажни панели и аксесоари към тях, паравани, смесители, мебели за баня.
Това, което обединява всички продукти на RAVAK и RIHO е високото качество на произведените изделия, тяхната надеждност и характерен изискан дизайн.
Дирекс 21 ООД активно и професионално предлага, и разпространява тези изключителни изделия.
Предлагат се консултации и проектиране по конкретен размер. Широката гама от продукти и модели позволява множество от индивидуални решения за обзавеждане на банята.
Безкомпромисното качество на изделията на RAVAK и RIHO се допълва от модерния дизайн и конструктивните решения на ваните.
Обемът на чешките е с 30% по-голям от масово предлаганите на българския пазар. Този факт, в допълнение с висококачествения материал (марка LUCITE) и уникалните за всеки производител конструкции, ги прави предпочитани за монтаж вани на нашия пазар.
Фирма Дирекс 21 ООД стои зад предлаганите стоки.
Те са придружени с гаранционни карти на легитимни производители със сертификати за произход и качество.
Голям асортимент от продуктите и частите за тях се поддържат на склад.

София, кв. „Иван Вазов”, ул. „Димитър Манов” 8
тел. 02/953 27 35
София, ул.“Опърченска“ бл. 37
тел.02/931 07 61, 931 07 69
e-mail: direx21@abv.bg

Вашият коментар