Конкурсът „Ideal Standard баня на 2010“ предизвиква архитектите с 3D проекти

sok
Пет мита за здравословното хранене
20.12.2010
Diet
АНТИЦЕЛУЛИТНА ДИЕТА
20.12.2010
Ideal_Standard_soft_2


Авторът на най-добрата идея ще посети 100 % Design, Лондон

Ежегодният национален конкурс Ideal Standard баня на годината отново отправя предизвикателство към дизайнерите. Тази година конкурсната програма е отворена единствено за 3D проекти на баня. В състезанието могат да се включат интериорни дизайнери, архитекти, студенти по архитектура и дизайн, приложни изкуства, също и студия и фирми с колективни проекти. Всеки дизайнер може да участва самостоятелно или с колективен проект.

Изискванията са проектът на баня да е за площ до 12 кв.м и да е избаротен с 3D модели на Ideal Standard.

3D проектите ще се оценяват от жури от изявени професионалисти в областта на дизайна и естетиката.
Номинирани и наградени ще бъдат тези кандидатури, които отговарят на посочените изисквания и се характеризират с творческо използване на продуктите Ideal Standard, характерна атмосфера и стил, хармониращи естетика и практичност, нетрадиционни, оригинални хрумвания.


Авторът на проекта, получил най-много гласове на журито е има възможност да посети световното дизайнерско изложение 100 % Design, Лондон.

Онлайн-обществото също може да се включи в конкурса като гласува за някой от проектите. Номинираният участник, който събере най-много гласове сред интернет потребителите, ще спечели Week-end за двама в луксозен SPA хотел в България.


Заявки за участие в конкурса „Ideal Standard баня на 2010“  се приемат до 10 февруари 2011 година.

Повече информация ще намерите на сайта на конкурса www.banianagodinata.com


Вашият коментар