САНТЕ – БГ

logo_berndorf
BERNDORF Baederbau
18.12.2010
AROMA ESSENCE Ltd.
19.12.2010

САНТЕ – БГ
Професионално СПА оборудване

САНТЕ
София, бул. „Витоша” 129, ет. 1, ап. 2, тел./факс 02/852 00 99
e-mail: donna@sbssystems.net

• Професионално СПА оборудване
• Официален представител на LPG за България

Генерален дистрибутор на Raylife – иновационна система за красота, която обединява в едно трите най-модерни и най-качествени технологии в грижата за лицето и тялото – енергия, акустични вълни и светлина. Благодарение на обединената й формула се гарантрат по-добри резултати и разрешаване на всеки естетичен проблем.

Апарати KMI и LIPO M6 на фирма LPG – напълно механичен метод със сертификати за качество по американски, европейски и японски стандарти.

Начин на действие: Разбива мастните натрупвания, стимулира лимфната и кръвната циркулация.

Подобрява метаболизма.

Отводнява.

Възстановява съединителната тъкан. Кожата става по-гладка. Изчезва неприятният портокалов ефект.

Процедурата не причинява болка, не пука капиляри, не образува хематоми. Апаратът KMI е лесен и удобен за употреба, с 56 различни програми, свободно меню и работни протоколи. Той има програми за терапия, естетика и спорт.

Успешно се прилага при: целулит, oформяне на силуета, отпусната кожа, възстановяване след бременност, оточни крака, anti-aging, след липосукция, лимфедем, венозна недостатъчност, лениви черва, локализирани мазнини, белези, изгаряния, в травматологията, в спортната терапия.

Апарат за лице LIFT6

Механичен лифтинг за лице, шия и деколте, възстановява еластичността на кожата. По метода на д-р Жаке. Третира отпусната, набръчкана или подпухнала кожа. Видим ефект още след първата процедура.

Апарат HUBER

Цялостна тренировка на тялото. Травматология, укрепва дълбоко разположените мускули на гръбначния стълб, фитнес и бодибилдинг, възвръща равновесието на тялото, активира повече от 80 мускула в рамките на едно упражнение.

Апаратите на LPG systems имат сертификати за качество по Американски, Европейски и Японски стандарт.

2/ MBE(Maya Beauty Engineering) -произвежда апарати и козметика за :

Вливане на кислород в кожата. Мезотерапия без игли Микродермабразио. Хромотерапия.Процедури и кремове -BOT • CARE – алтернатива на БОТОКСА апарат THERMA- SKIN. Радиочестота и фотоподмладяване. За елиминиране на белезите на стареене на кожата на лицето. Авангардна грижа за вашата красотa.

Апарат THERMA- SHAPE. Радиочестота, ултразвук и фотоподмладяване- За борба с целулита и мастните натрупвания, за моделиране на фигурата. Авангардна грижа за вашата красота.

3/Trаnsсom – апарати за прочистване на дебелото черво с вода и водни разтвори.

4/10–минутна програма с Power-Plate за перфектна фигура Отделете само 10 мин на ден, 2-3 пъти седмично за да влезете във форма. Power Plate – апарати за спорт и терапия, на принципа на вибрациите.

София, бул. „Витоша” 129, ет. I, ап. 2, тел. 02/852 00 99
e-mail: donna@sbssystems.net

Вашият коментар