Стоплете плочките с DEVI

parna_bania
Парогенераторът – скритото сърце на парната кабина
27.12.2010
special-001
ПО-специалните тоалетни
27.12.2010
Devi

Вече има много начини да затоплите въздуха във влажното помещение. Ака искате обаче да забравите неприятното чувство за допир до студената керамика, инсталирайте под нея система за подово отопление.

Подовото отопление DEVI ви дава тази възможност.

Неговият невидим комфорт се осъществява с помощта на интелигентна система от нагревателни рогозки, монтирани под покритието. Те се управляват от специален термостат, който осигурява прецизен температурен контрол и високо ниво на енергийна ефективност. Подовото отопление понижава стайната температура средно с 2 градуса, без това да се отрази на комфорта, което от своя страна намалява разходите за електроенергия с около 20%. Системите за подово отопление DEVI може да се използват под всички подови покрития.


Рогозката е изключително здрава и износоустойчива – факт, подкрепен с 10-годишната гаранция на нагревателните рогозки DEVI. Благодарение на лесния монтаж, който можете да осъществите и сами,  системата DEVI ще затопли най-различни повърхности, при това независимо от нестандартните им форми и размери.
С рогозката DEVI може да затоплите керамичния плот на умивалника, да си направите топла седалка под душа или да сгреете облицовката на зиданата си вана. Подобни приложения на системите DEVI все по-често се открояват в модерните СПА центрове и са незамен вариант за отопление на плота за масажното легло в турската баня или за седалката на топлото кресло за релакс.

Специалнитят нагревател DEVI ефективно предпазва огледалото в банята от замъгляване. Сушилните за кърпи DEVI поддържат хавлиите топли и сухи през целия ден, а използват енергия като на обикновена крушка.
Системата Devilink предлага управление на температурата от ново поколение. С Devilink управлявате дистанционно отоплението в цялото жилище от едно място. Просто трябва да поставите централния контролер там, където ви е най-удобно.

Датската фирма Devi е част от Danfoss Group – най-голямата индустриална групировка в Дания. Основана е още през 1942 г. в Копенхаген и днес е най-големият производител на кабелни отоплителни системи в Европа.Devi е единствената компания в сектора, която разработва, произвежда и доставя завършени системи от термостати и нагревателни кабели. Продуктите на марката са от най-високо технологично ниво, разработвани и тествани в съответствие с европейските норми и стандарти. Надеждността на нагревателните кабели deviflex е обезпечена и с 10-годишна гаранция от производителя.


ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Въведете кода
To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.


Вашият коментар