SPA CONSULT

Азия Ню Арт
19.12.2010
logo_plazan
ПЛАЗАН БЪЛГАРИЯ
19.12.2010
logo_spaconsult
SPA CONSULT LTD – проектиране, изграждане и оборудване на СПА центрове

СПА КОНСУЛТ ООД е една от първите български компании, специализирана в цялостното изпълнение на СПА и Уелнес центрове. Базирайки се на дългогодишният опит и професионализма на нашия екип, ние предлагаме квалитетно обслужване от идеите и мечтите Ви  до крайната им реализация.

Лице за контакт    Ирина Красимирова

Населено място    СОФИЯ
Пощенски код    1612
Адрес    ж.к. Хиподрума, ул. Емине2
Телефон    0897996744
Факс           024896009

e-mail        i.krasimirova@spa-consult.eu

КОЕ ПРАВИ ЕДИН СПА ЦЕНТЪР УСПЕШЕН?

Правилното зониране и подбор на съоръженията, тяхното групиране в технологична  iсхема безспорно осигурява лесното функциониране и рентабилност на СПА центъра.
Уникалният вътрешен дизайн създава първото впечатление при посещението на СПА центъра – като създава чувство на специфичен дух, уют и хармония
Качественото оборудване  е предпоставка за  един успешен СПА център, който трябва да съдържа няколко основни зони и различни по вид съоръжения.
Световната практика показва необходимостта от специализирани консултантски фирми в    СПА бранша, защото продуктовите фирми предлагат основно гамата свои артикули. Работата върху Вашият проект за нас означава един непрекъснат диалог между двете страни с  една цел – постигане на резултат, който Ви удовлетворява.
Услугите, предлагани от нас са:

ПРОУЧВАНЕ, КОНЦЕПЦИЯ И БИЗНЕС ПЛАН
Ние взимаме под внимание локацията на обекта, съобразявайки се с местните и национални характеристики, както и с културните дадености. Изготвяме концепция за СПА ценътра, като се определя неговият вид и се сегментира целевата група на потребителите. СПА центъра е скъпа инвестиция, която може да бъде много доходоносна. Тайната на успеха е в това да сте наясно с възможностите на Вашият център. Бизнес планът показва реалната стойност и периода на възвращаемост на инвестицията Ви.


ИЗПЪЛНЕНИЕ И ПРОДЖЕКТ МЕНИДЖМЪНТ
Ние работим с реномирани европейски производители на СПА оборудване с доказан дългогодишен успех в СПА бранша. Използването на качествени съоръжения безспорно осигурява дълготрайнсот и ефективност на Вашият СПА център.
Осигуряваме гаранционна и следгаранционна сервизна поддръжка, както и месечно абонаментно обслужване на Вашият СПА център.
Предлагаме управление на проекта по време на неговото изпълнение и пускане в експлоатация чрез: контрол на изпълнението, съгласуване на фирмите доставчици на обекта, изготвяне на план график на строително-монтажните дейности и постоянене авторски надзор – гаранция за качествено изпълнение във фиксираният срок.

МАРКЕТИНГ И УПРАВЛЕНИЕ
Изготвяне на маркетинг концепция за управлението на Вашият СПА център. Избор на подходящи СПА терапии, програми и пакети, ценообразуване, СПА меню. Избор на подходяща СПА козметика и консумативи, в зависимост то очакваната потребителска група. Обучение на персонала.

Наши партньори са:

Архитектурно и интериорно проектиране

www.intoarch.eu

Доставка и монтаж  на СПА оборудване         www.silgmann.com

СПА мениджмънт и обучения     www.raisondetrespas.com

За повече информация, моля посетете нашият интернет сайт на адрес: www.spa-consult.eu

Вашият коментар