Последни дни за регистрация в международния конкурс за млади дизайнери Jump the Gap 2010-2011

infraswiss_e
Слънце вкъщи с инфрачервеното отопление
16.01.2011
hotel_delta
Хотелски комплекс „ДЕЛТА“, Огняново
18.01.2011
Jumpthegap

31 януари 2011 г. е последният ден, в който се извършва регистрация за включване в международния конкурс на Roca  за млади дизайнери  Jump the Gap.


Регистрацията е  безплатна и се прави по електронен път, на официалния интернет сайт на конкурса www.jumpthegap.net .

Крайният срок за представяне на конкурсните проекти е 11 април 2011 г. Победителят ще бъде обявен през месец септември 2011 г. на едно от най-важните международни събития в света на дизайна – изложението London 100 % Design.

Конкурсът е отворен за участие, за млади дизайнери и архитекти, както и за студенти по архитектура и дизайн на възраст до 35 години. Всички условия за участие в конкурса са обявени на сайта www.jumpthegap.net .

Основната цел на тази международна инициатива на Roca, организирана съвместно с фондация BCD (Барселона дизайн център) е да насърчава и подпомага младите таланти по света, като освен паричната награда дава възможност на наградения проект и неговия автор за реализация и международно признание.


Както и предните години, международното жури на това издание на конкурса е съставено от водещи професионалисти в дизайна и архитектурата: Рон Арад  (Ron Arad), Англия; Джилда Боярди (Gilda Bojardi), Италия; Хавиер Марискал  (Javier Mariscal), Испания; Марсел Вандерс (Marcel Wanders), Холандия;  Джон Антъни Сас (John Anthony Sahs), Япония; Томек Ригалик (Tomek Rygalik), Полша и директорът на центъра по дизайн на Roca, Хосеп Конгост (Josep Congost), Испания.


Пълна информация за конкурса и за процедурата за безплатна регистрация е публикувана на интернет страницата www.jumpthegap.net .

Вашият коментар