Сифоните HL отводняват най-високата сграда в света

LOGO_HL
HL-Bulgaria
08.01.2011
NoseBuddySpoon
Каничка за промиване на носа
08.01.2011
burj_khalifa_HL

Компанията HL Hutterer & Lechner, световен лидер в производството на артикули за отводнителни системи, активно се включи в техническото оборудване на мегакомплекса Бурж Халифа.


Най-високата сграда в света, която отвори врати с грандиозно звуково-светлинно шоу на 4 януари 2010 година в Дубай, е с отводнителна система, която в голяма степен е съставена от продукти на HL Hutterer & Lechner.


Супермодерният мегаполис е с невиждани досега размери.

Височината му е  828 м височина,разгърнати на 189 етажa. 160 от етажите са жилищни, останалите са разпределени между офисната зона и най-луксозната част – екстравагантния „Армани хотел“ с 320 самостоятелни ВИП-апартаменти.  ‘Вертикалният град“ осигурява място за 12 000 жители като при пълна заетост в него могат да пребивават по едно и също време до 35 000 души. Пропорциите са напълно подходящи според използваните материали.

За компанията HL тази супер-кула се оказа най-големият самостоятелен проект, като се има предивд броя на монтираните артикули.


решетка за сифон Qudra


Компанията е доставила няколко хиляди висококачествени решетки за подови сифони от неръждаема стомана, 1320 броя решетки на сифони от дизайнерската Серия „Квадра“ и 3310 артикула с дизайнерски решетки и с допълнителни капаци от неръждаема стомана.


Вътрешното отводняване на сградата е решено като тръбна система с централни сифони и отдалечено втичане, система, абсолютно непозната за Германия.
В местата на отводняването на безпраговите душове и санитарните помещения, проектантите решават все пак да приложат изпитаните технически решения с качествен  дизайн и технологии – „Произведено в Германия“.


Представител за България е  HL-Bulgaria

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Въведете кода
To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.

[dynamictext* alt-mail "CF7_email"]

Вашият коментар