СПА хотел Аспа Вила, село Баня, Разлог

Banya_Razlog
Баня, Разлог
04.01.2011
Rimska_banja3
Спа хотел Римска баня
04.01.2011
Banya_Aspa Villa1

СПА хотел Аспа Вила се намира в село Баня – балнеоложки център и едно от най-старите села в Разложка котловина /801 м н.м.р./, която е сгушена между красивите планински вериги на Рила, Пирин и Родопите.


Изобилието на топли минерални извори е причина то да бъде заселено още
от дълбока древност, а наличието на баня за къпане е дало повод за сегашното име на селището.


В района на село Баня има над 70 минерални извори с температура на водата 55-57°С.

За удобството на своите гости СПА хотел Аспа Вила предлага ресторант, лоби бар, открит плувен басейн, бар в басейна, джакузи с минерална вода, СПА център, конферентна зала, осигурен хотелски транспорт, пост терминал, охраняем паркинг, асансьори, и много други допълнителни услуги и развлечения.

СПА хотел Аспа Вила е построен в подножието на красива борова гора, в близост до извор с минерална вода / 55 – 57° С /. Открит басейн и джакузи с минерална вода може да се ползват през цялата година. Водата им е с лечебни свойства и температура 38ºС. Най-характерното й качество е нейната енергетизираност – след водни процедури ефектът е тонизиращ и липсва обичайното усещане на умора и отпуснатост. Всеки, който иска да почувства здравословното въздействие на минералната вода може да се гмурне и поплува в басейна или просто да се отпусне в някое от четирите джакузита, разположени в непосредствена близост до него и даващи възможност на гостите да се любуват на живописната околност.

Спа център

СПА центърът на Аспа Вила предлага разнообразни процедури за премахване на стреса и напрежението, както и за постигане на цялостна релаксация и ободряване на организма. Природната сила на минералната вода гарантира на гостите да се почувстват наистина възстановени. СПА центърът е модерно оборудван и предлага индивидуален пакет от процедури
с тангентор, перлена вана, аромотерапия, парна баня, терапия със соли и лечебни масажи.
СПА центърът на хотела предлага разнообразни процедури за ободряване, премахване на напрежението, успокоение на нервите и отпускане на мускулатурата, максимална физическа и психическа релаксация.

* Подводно струен масаж

Подводно струйният масаж е комбиниран метод, съчетаващ балнеотерапия и масажна техника, при която с водна струя се извършва интензивен масаж на части от тялото.
* Перлена вана

Перлена вана с минерална вода.

Извършва се микро масаж на тялото от въздушни мехурчета (перли). Действа релаксиращо или ободряващо в зависимост от специфичните свойства на добавените продукти. Допълнителните продукти могат да бъдат: морска сол, водорасли, билкови екстракти, ароматични есенции.
* Парна баня

Обща топлинна процедура с 100% влажност и температура на въздуха до 50°С.
* Ароматерапия

Лечебен метод, който помага за запазване на жизнената енергия на организма, използвайки естествени етерични масла. Ароматерапията възвръща и подобрява умственото, eмоционалното,
физическо и духовно здраве.
* Масажи

Класическият масаж се прилага за тонизиране и релаксиране на организма. Благодарение на него се отстранява умората, засилва се имунната система, подобрява се кръвообращението на кожата и
мускулите, както и цялостното състояние на нервната система.

Релаксиращият масаж се прилага от висококвалифицирани специалисти, влияе благотворно върху организма, повишава работоспособността и допринася за по-бързото отстраняване на умората. Той отстранява усещането за неразположеност и дискомфорт и предизвиква чувство на бодрост и жизнерадост.
* Финладска сауна

Програма за отслабване без да глад

В хотел Аспа Вила се предлага 7-14 дневна програма за отслабване, основана на нискокалориен хранителен режим, много движение, танци и, разбира се, смехотерапия и забавления.

Обещават, че за една седмица приятно  ще се разделите с 6% от теглото си, като се възползвате от лечебната сила на минералната вода и чистия планински въздух. Програмата се провежда целогодишно. За всяка нова група настаняването е в събота, за да има 7ефективни дни и 8  нощувки. При заявено желание за удължаване на престоя, всеки участник може да продължи програмата със
следващата група или самостоятелно. Курсът се провежда при минимум 7 участника.


с.Баня 2778
Благоевградска област
Тел./факс: +359 07445 2204
GSM: 0889 923 399; 0889 951 999
E-mail: info@aspavila.com, aspa_vila@abv.bg

1 Comment

  1. lilia казва:

    Днес цял ден това гледам.Нямам нужда от подобни процедури.

Вашият коментар