Международна туристическа борса „Ваканция и Спа Експо“, 28-мо издание

03
ПЪРВИ МЕЖДУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛ ЗА ПОДВОДНИ ФИЛМИ В СОФИЯ
11.02.2011
banja
Павел баня – в царството на водата и розите
11.02.2011
BG_expo

Международната туристическа борса „Ваканция и Спа Експо“ 2011 ще се проведе за 28 пореден път от 17 до 19 февруари 2011 година в Националния дворец на културата, София.

И тази година на изложението ще се представят много български туроператорски фирми, хотели и общини, които ще предложат най-новите си туристически продукти. От няколко години „Ваканция и Спа Експо“ се наложи и като единствената у нас международна туристическа борса с активно присъствие на хотели и туроператори от съседните страни като Турция, Гърция, Румъния, Полша. И тази година в рамките на няколко дни, многобройните посетители на борсата  щеполучават възможност да се запознаят с нови и привлекателни оферти за пътуване и почивки директно от извора и да установят полезни контакти.

Организатор на Изложението е Прим Експо, под патронажа на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма,
в сътрудничество със Софийски туристически район, Българската асоциация на туристическите агенции, Българската туристическа камара, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, Асоциацията на българските туроператори и туристически агенции, Съвета по туризма – София, Националния дворец на културата.

През 2010 г. участваха над 340 изложители от България и 20 други страни.

Вашият коментар