Повече от 11 500 души са посетили Cevisama 2011 г.

Дием ООД
11.02.2011
Цялостен ремонт
15.02.2011
cevisama2

В последният ден на Cevisama 2011, международното изложение за керамика, излязоха и първите предварителни резултати за интереса към форума. Председателят  Армандо Ибанес вече оповести представителната оценка на организаторите, според която още през първите три дни панаирният център във Валенсия е бил посетен от над 11 500 души и заяви, че тези резултати дори надминават очакванията на организаторите.

За сравнение цифрата 11 000 отбелязва  общият брой на посетителите на  Cevisama2010 година.

Директорът на Cevisama се похвали и с високото качество на посетителите. Според него това са бизнесмени от високо ниво. Като цяло публиката е демонстрирала висока покупателна способност, което неминуемо ще се отрази положително на качеството на бъдещите търговски сделки.  
Що се касае до чуждестранното присъствие, и организаторите отчитат, че чуждите търговци са били предимно руснаци и бизнесмени от арабските страни и Магриба. Организаторите са категорични, че събитията в Египет ни най-малко не са се отразили на количеството на арабските гости.

Коментариите към официалните публикации в испанската преса обаче не са толкова оптимистични. Изразяват се съмнения относно качеството на новопривлечените бизнесмени и опасения, че едва ли този форум ще вдигне на крак  испанската керамична индустрия, както обещават организаторите.

Очаквайте интервюта с български търговци, посетили Cevisama 2011, за да чуем и тяхното мнение.

.“

Вашият коментар