Силата на водата

Lilkov1_e
ВИЛИ ЛИЛКОВ: Не съм съгласен досегашните структури да се занимават с минералната вода на София
25.02.2011
АБ Витра/ AB VITRA
07.03.2011
fon_koriza_eКнига-албум "Силата на водата"

уникална книга-албум

с мистерии, факти и

прекрасни снимки с вода
Проектът “Воден булевард на изкуствата и занаятите” стана повод за издаването на книга-албум “Силата на водата”.Тя включва  всички номинирани фотографии от фотоконкурса “София с обич за водата”, част от проекта “Воден булевард….”, които бяха включени в открита градска изложба на моста при НДК.

Но и не само това… Илюстрованият албум има и богата съдържателна част с   непубликувана досега на български език  научнопопулярна информация, с която да се представят новите изследвания и открития за водата, неподозираните й свойства и характеристики на живо същество, което има памет, структура и разум. Като доказателство за уникалните свойства на водата авторите привеждат качествата на българските минерални води.

В текстовата част на книгата-албум са включени кратки “бележки” за повечето от популярните лечебни извори в страната. Всеки един от тях е представен със специфичните си характеристики и с посочване на заболяванията, за които се препоръчва.

Резултатът е книгата-албум, която събра на едно място прекрасни изображения, обвити с мистерия факти и практична информация с пожеланието тези три инструмента да докоснат душата ти, драги читателю, с вярата, надеждата и любовта във великото чудо – Водата.

“Силата на водата” може да поръчате онлайн.Цена 15 лева.


ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Въведете кода
To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.

Вашият коментар