Ултратънката плочка на LEA ceramiche

Miss Fap
Miss Fap на FAP Ceramiche – най-тънката керамична плочка
10.02.2011
03
ПЪРВИ МЕЖДУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛ ЗА ПОДВОДНИ ФИЛМИ В СОФИЯ
11.02.2011
Lea1

LEA ceramiche, водещ италиански производител, създаде невиждано тънък гранитогрес. Новите плочи са с дебелина само 3 мм (като тесто за пица).


Благодарение на изцяло иновационната си технология на производство материалът е изключително здрав и с висока износоустойчивост.


Но това не е всичко. Новият гранитогрес се предлага на плочи с различни размери, чиято дължина може да стигне 3 метра. Да, няма грешка. И това е информация, която наистина шокира на последното Cersaie търговци и производители.

Плочката – гигант в колекцията на LEA ceramiche  е с размери 3х1 метра и трябва да се носи от двама. Монтажът и обаче и изключително лесен, защото материалът се реже на ръка, с резец за стъкло.

При това рязането може да е на ленти с точност до милиметър, с което прави новият гранитогрес най-подходящото решение при оформяне на отвори за контактите, при създаване на декор с тънки ивици и дори при облицоване на овална стена. Новата плочка-гигант отваря цял свят с възможности при облицоването на повърхностите и изцяло променя геометрията в помещението, категорични са дизайнерите. Следва..покриването на изпъкнал релеф с плоскост от керамика, факт, който е  само на милиметър разстояние.

LEA ceramiche се представлява у нас от „Класик Керамикa”.


Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Въведете кода
To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.

Вашият коментар