Вибрираща вана измислиха в Ideal Standard

Водата в Токио забранена за бебета
24.03.2011
mjusli_e
Закуска за дълголетници
25.03.2011
EdenWave_Baignoire_3

EdenWave на Ideal Standard е първата в света вибрираща вана.

Иновационният продукт е разработен от дизайнера Ронен Джоузеф и бе представен за първи път на специализираното изложение ISH’11 във Франкфурт.

EdenWave е хидромасажна вана от съвършено ново поколение. Тя осигурява непознат досега уелнес-комфорт за тялото и при това без хидромасажни дюзи и аероджетове.

Благодарение на иновационна технология водата във ваната се задвижва до степен на вибриращи вълни, които внимателно обгръщат цялото тяло и като че ли го повдигат и залюляват върху удобна водна възглавница. EdenWave има още едно съществено предимство пред класическите хидромасажни модели – тя е напълно безшумна. Това в съчетание с ергономичните форми, изчистения дизайн и изключително лесния монтаж превръщат  EdenWave в прототип на хидромасажна вана от ново поколение.

с дизайнера Ронен Джоузеф

От Ideal Standard оповестиха резултатите от потребителския тест, направен за ваната EdenWave. 79% от тестуващите намират вибриращият масаж за релаксиращ. Голяма част от потребителите отбелязват ергономичната форма на ваната и лесното управление на панела за избор на вибриращи програми.

Вашият коментар