Празник на водата в Университета

Ива Дойчинова, член на Съвета, беше водеща на събитието
Учреди се Национален Воден Съвет
22.03.2011
Учреди се Национален воден съвет
24.03.2011
voda_krasi19

С много вода

групови експерименти и

Празничен пролетен концерт

Премина Празника на водата в Университета
Студенти заредиха вода с думата “благополучие” и  пуснаха закодираната информация във водите на язовир Искър

Сдружение „Аз обичам водата” отбелязва 22 март Световния ден на водата в СУ “св. Климент Охридски”.


През деня на територията на Ректората бяха организирани четири водни пункта, в които се раздаваха минерална и изворна вода “Девин” и информационни материали с акцент върху новите свойства на водата.Във водната акция на територията на Ректората активно се включиха младежите от “Защитено жилище. Заедно”,  които са приятели на сдружение “Аз обичам водата” и  участват в няколко съвместни инициативи.


на снимката:проф. Драганов и радиестезиста Иван Тодоров

От 13 часа в 23-та аудитория проф. Драгомир Драганов преотстъпи своя лекционен час на радиестезиста Иван Тодоров, който изнесе пред студенти и гости кратка лекция за новите свойства на водата като памет, структуриране, способност да пренася информация на най-далечни разстояния.

Иван Тодоров направи експерименти с доброволци, които опитаха вода, последователно  заредена от аудиторията с отрицателни и положителни мисли като любов и омраза, смелост и слабост, успех – неуспех.Присъстващите можаха да видят как само след няколко секундно зареждане отпитата от доброволците вода намаляваше или увеличаваше  физическите им сили.   Всички участници в експеримента  отбелязаха също, че и вкусовите характеристики на водата се променят. Водата на любовта определиха като сладка, а тази на неуспеха например  с метален привкус.


В края на водната лекция аудиторията бе помолена да осъществи групово зареждане на вода с мисъл  “Благополучие”.

Седем доброволеца от аудиторията отнесоха заредената вода до язовир Искър и ритуално я изсипаха във водите,

които течат в столичния водопровод.

Вечерта от 19:00 часа в университетската аула започна

проф. Ружка Чаракчиева

Празничен пролетен концерт.

В него се изпълниха произведения на прочути композитори като Григ, Цезар Франк, Менделсон,  звучаха музика и мисли от Учителя Петър Дънов,  изразяващи хармонията и съвършеното единство на елементите в природата.
Произведенията изпълниха  известни български музиканти и певци като проф. Ружка Чаракчиева, Ивелина Иванчева, Йоана Стратева, Магдалена Далчева, Пламена  Гиргинова, Надя Колева и др.


Вашият коментар