Идеал Стандарт – Интернешънъл / Ideal Standard

Germaneja
Девин – вода от планината
25.04.2011
Столична община
25.04.2011
EmaliИдеал Стандарт с грижа за водната ефективност

Идеал Стандарт – Интернешънъл”  подкрепи проекта “Воден булевард на изкуствата и занаятите”. Компанията има изключително отговорно отношение към опазването на околната среда. Продуктите за баня на марката са не само с модерен дизайн и високо качество, но и напълно в духа на новите „зелени идеи”. Въпрос на лична отговорност е да полагаме грижи  за опазването на околната среда, да пазим природата, да пестим вода, а и да намалим сметките си за плащане.
Днес използваме около 55% повече вода, отколкото сме използвали преди 25 години. Това е чиста питейна вода, 63% от която изтича в канала. С всяко натискане на бутона на тоалетното казанче, ние черпим от този най-ценен ресурс.


Като истински отговорна към обществото компания, „Идеал Стандарт Интернешънъл” създава интелигентни продукти, които пестят водата, без да лишават потребителя от удоволствие, задоволявайки напълно неговите нужди. Говорим за водна ефективност на съвременното домакинство, когато консумацията на питейна вода  не надвишава 125 литра на човек на ден. Това означава хората съзнателно да търсят начини да ограничават потреблението на вода.


Още в процеса на купуване на оборудване за баня „водният калкулатор” в съзнанието на купувача, трябва да сработва и той да се насочва към избор на най-икономичните продукти. Така би облекчил собствената си сметка и би проявил отговорност към глобалните проблеми на човечеството.

Вашият коментар