Класическа балнеология и модерен СПА релакс в комплекс „ХИСАР”

hisar17
Хисаря – перла в огърлицата на Средногорието
07.04.2011
starosel5
По пътя на златото и виното до Старосел
07.04.2011
hisar7

Град Хисаря  е прочут с естествените си дадености за ефективно балнеолечение. В курорта обаче все още са малко хотелите, които успяват да съчетаят класическата балнеология със средствата на модерния СПА релакс. Безспорен лидер в предлагането на този така търсен напоследък микс е най-луксозният в района четиризвезден комплекс „Хисар”.
Той се намира в югоизточната част на курорта, сред удивително красив и чист парк. Легловата му база е с 250 легла, разпределени в единични и двойни стаи, студиа и апартаменти. Има и специални помещения за инвалиди. Комплексът разполага с 3 конгресни зали,    два ресторанта, лоби-бар, боулинг, закрит и открит басейн с минерална вода и голям тенис корт.


СПА центърът в „Хисар” е най-големият в курорта. Намира се в самостоятелна двуетажна секция с разгърната площ около 1400 кв. м. Оборудването му е на най-високо ниво и е ориентирано към средствата и ефективните методи за детоксикация, възстановяване и пълна релаксация на гостите.


Първият етаж на секцията за релакс е разпределен между десетина самостоятелни салона, в които са инсталирани разнообразни модули за удоволствие и детоксикация. Тук се намират голямото 8-местно джакузи, сауна, парна кабина, кабинет с контрастен душ, тангенторни вани.

На втория етаж са инсталирани вани с нежен перлен и вихров масаж с над 10 вида терапевтични програми.


В отделни  крила са разположени специалният балнеоложки сектор за калолечение с поморийска кал, както и зоната с масажните кабинети и салоните за разкрасяване. Класически масажи, екзотичен масаж с пръчки от кралски бамбук, масаж с мед, масаж с шоколад, вулканични камъни, аюрведа масажи – широдхара, терапии за тяло, ремоделиране на тяло чрез нехирургична липоскулптура, винотермална терапия са само част от предложенията в богатото СПА меню на комплекса.Безспорно най-луксозното крило на СПА центъра е Wellness зоната. Намира се в близост до сектора с хидроудоволствията.
Представлява голямо помещение, разпределено на няколко основни къта.

В центъра, фронтално срещу входната врата, е изграден басейн с водна стена.

Вляво от него са обособени две сепарета за релакс с дървени и топли каменни шезлонги. Вдясно от басейна пък се намират голямата турска баня, сауна, парна кабина и специалната студена стая.

Луксозният Wellness сектор се ползва от гостите срещу заплащане, което и гарантира тишината и спокойствието в него.


Адрес: 4180 Хисар, ул. „Ген. Гурко” №1
Тел.: +359 337 62 781, 62 782, 62 783

e-mail: hissarhotel@abv.bg

marketing@hotelhissar.com

www.hotelhissar.com

Вашият коментар