Новата колекция The Gap на Roca вече и в обновения шоурум Експо Баня София

MM2
Декоративни и дизайнерски подове от камъчета
20.04.2011
ВОДАТА Е ЖИВА И ИМА АУРА
21.04.2011
004_01657_00

Една от най-новите колекции за баня на марката Roca, която успешно бе представена на световното изложение ISH’11 във Франкфурт, вече може да се види и в България.


Обзавеждането за баня в интересния цвят грозде включва няколко варианта на шкафове с умивалници и оггледала, които са много функционални и на достъпни цени.
За шеста поредна година, Рока България представи официално на българския пазар най-новите предложения за обзавеждане и оборудване на банята с марките Roca и Fayans.


Журналисти, архитекти и интериорни дизайнери, дистрибутори и партньори на компанията, по традиция, бяха първите гости в обновената корпоративна изложбена зала Експо Баня София. Символичен бе изборът на датата за едно от най-важните за Рока България събития – 12 април, международния ден на авиацията и космонавтиката. Roca e компанията, която с основателно самочувствие представя технологии за най-интимното пространство в дома, толкова новаторски, колкото и технологиите за космоса.


На международното изложение ISH във Франкфурт, Германия, което показва тенденциите в банята за следващите две години, Roca отново доказа лидерството си в сферата и впечатли с иновация, дизайн и нови технологии.


Огромен интерес предизвика съвместния проект на компанията с групата Джорджо Армани, наречен Armani/Roca.


Новата концепция за баня, съчетание на висш дизайн и технологии, вече се предлага в магазините Armani Casa.


През следващата 2012 година, колекцията ще бъде предложена и у нас.

Друга серия, The Gap, показана на изложението ISH тази година, вече е в България. Свежа и компактна колекция, The Gap включва широка гама санитарен порцелан, допълнен с мебели за баня. Изборът на умивалници е между няколко стандартни, малки и ъглов. Тоалетните чинии от серията The Gap на Roca са оборудвани с ново поколение механизми за икономия на вода с двоен бутон 4,5/3 л., а седалките и капаците са със забавено падане Soft Close.


Веселин Симов, мениджър на "Рока България"


Бидето, също както тоалетните, е в три варианта: стандартно, за монтаж до стената и окачено. Решението за мебел Unik The Gap (интегриран умивалник с база) и богатата гама от шкафове и допълнителни модули дават възможност за най-добър избор. Освен в стандартните цветове бяло и беж, мебелите The Gap се предлагат в нов уникален цвят грозде. “Дизайн достъпен за всеки” е мототото на новата колекция The Gap. То е точно, защото с изчистените симетрични линии и минималистични форми, множеството варианти за комбинации и напълно достъпните и за българския потребител цени, The Gap на Roca e перфектно решение за всяка баня.

И в новите си предложения за 2011 год., марката Roca оставa вярна на своите принципи за иновация, дизайн, нови технологии, устойчиво развитие и благополучие. Освен The Gap, сред новостите се открояват още: модулната колекция Barcelona по дизайн на известния испански архитект Карлос Фератер – компактна баня с отлични пропорции, асиметрични форми; новото решение за душ пространството Tandem, създадено с най-модерни материали като иновативния Styltech® за душ коритото и  термостатична душ колона от неръждаема стомана, при която дебита и температурата на водата могат да се контролират в и извън душ пространството; новите подобрени високотехнологични тоалетни от серията Multiclin, които обединяват биде и тоалетна чиния в един продукт с множество функции и са най-практичното решение за безупречна лична хигиена, при това, вече на много по-достъпна цена.

Още нови продукти с гордост представиха търговци и консултанти от Рока България на първите гости в обновената корпоративна изложбена зала. С най-популярната родна марка Fayans, освен новите серии смесители Camellia и Jasmine, компанията е подготвила изключително приятна изненада за българските потребители, които това лято ще могат изцяло да обзаведат своята баня на изключителнo изгодни цени с пакетните предложения «Баня Fayans» за дизайнерската серия HappyBath и за икономичната серия Neo.


Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Въведете кода
To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.

Вашият коментар