Портокалово-медна терапия, дъждовиден и калифорнийски масаж може да откриете в Оазиса на Ривиера

bathroomgadget_1
Забавни аксесоари за банята
23.04.2011
Пречиствателни станция за отпадни води
23.04.2011
hotel Oazis

Нови СПА процедури и  био продукти  в хотел „Оазис”

на Ривиера, Варна

Сред изненадите за посетителите е дъждовидният масаж, който е сред най-новите спа и уелнес процедури. При него върху гърба се поръсват затоплени капки специално масажно олио, след което се прави комбинация от класически и точков масаж, последван от ароматен компрес.

Уелнес центърът на хотел „Оазис” предлага и познатите совиньон масаж, при който цялото тяло се масажира с винен екстракт и калифорнийски масаж, при който се използва екстракт от гроздови семена.

Всички процедури в уелнес центъра се извършват с термална вода, извираща от минералния извор, който се намира на територията на ваканционен клуб Ривиера. Продуктите за процедурите са на L`Occitane.Ефектът от релаксиращите и възстановящи процедури е гарантиран от квалификацията на служителите – всички те са дипломирани рехабилитатори с дълъг опит в областта на спа и уелнес терапиите.

Интериорът на уелнес центъра е в синхрон с цялостното средиземнорско излъчване на хотела. В него преобладават естествените материали, а използваните цветове допринасят за релаксиращата атмосфера.Хотел „Оазис” е част от ваканционен клуб Ривиера, Варна. Той е построен в далечната 1956 г. и след цялостно реновиране, което продължава повече от година, този сезон отново отваря врати за гости.

Хотел „Оазис” разполага с 5 стаи и 15 апартамента, 2 от които с просторни тераси над морския бряг.  Хотелът предлага на своите гости лоби-бар и зала за бизнес срещи, както спортен и уелнес център със сауна, парна баня и джакузи.


Акцент е т.нар. infinity-басейн, който почти се слива със самото море.

Вашият коментар