AquaSmarter за чиста вода в басейна

Eggs_on_a_Banana_leaf
AquaSmarter за чиста вода в басейна
23.04.2011
blu_blue3
Ловци на влага пазят от мухъл, конденз и неприятни миризми
23.04.2011

Огледало за баня на Regia, Италия Диаметър 70см. ЦЕНА НА РАЗПРОДАЖБА: 548.00лв. Предлага магазин Diliana Design

Чиста вода в басейна с една капсула

AquaSmarter се грижи за басейна без химикали и разходи за електричество Представете си да плувате в басейн, пълен с бутилирана вода – това чувство ще е ежедневие за вас, ако поддържате чистотата на водата във вашия басейн с новата капсула AquaSmarter Blue Genie.  С нея вече не е нужно да купувате скъпи химикали, да се притеснявате от разходите за електричество или за състоянието на помпата и филтъра. Специалната капсула не изисква почти никакви допълнителни разходи и гарантира изключително лесна поддръжка.

Трябва само да поставете AquaSmarter Blue Genie при скимерите и след две седмици ще имате перфектна вода без химикали. След 12 месеца употреба единственото нещо, за което трябва да помислите е, да смените капсулите.

Технологията AquaSmarter е изключително проста и изисква минимална поддръжка. Научни изследвания доказват, че сребърните и медни йони унищожават всички бактерии и спори, които обичайно се развиват в изкуствените корита, включително и резистентните към хлора. Тази технология е идеална там, където е необходима постоянна дезинфекция срещу бактерии и вируси.

Капсулата AquaSmarter може да е окомплектована с магнит, който разрушава калциевата молекула. Така ще се избягва натрупването на котлен камък по тръбите и повърхностите.

AquaSmarter Blue Genie вече се използва в хиляди плувни басейни в целия свят. AquaSmarter намира перфектно приложение за басейни, джакузи  и фонтани.

Как действа?

AquaSmarter е йонизираща капсула на базата на 5 химични елемента /мед, сребро, паладий, цинк и въглерод/, които генерират положително заредени сребърни и медни йони в момента, в който поставите капсулата във водата. Положително заредените йони ще се свържат с отрицателно заредените алги, ще ги унищожат и няма да позволят развитието на нови.
Здраве  с помощта на 5 химични елемента

• Мед – премахва и предпазва развитието на алги и бактерии;

• Сребро – унищожава вирусите;

• Цинк – контролира нивото на мед във водата;

• Въглерод – предпазва от окисляване медта (CuO2);

• Паладий – действа като катализатор.

С Aquasmarter М75 ще приготвяте чиста вода за пиене у дома и ще получите ефекта на “живата вода” . Тя успешно убива вируси, бактерии и гъбички. Положително заредените йони ще се свържат с отрицателно заредените алги, ще ги унищожат и няма да позволят развитието на нови. По същия начин се унищожават бактерии, вируси и се коагулират метали като желязо и манган. Обработената с Aquasmarter вода има свойството да хидратира всяка една клетка от организма, “подмладява” кръвта, стимулира фиизологическите процеси в организма, увеличава количеството на белтъците в кръвта и т.н.

Приложение:

Плувни и минибасейни

Питейна вода

Лодки , каравани, бутилиране на вода и др.

Хотели, болници  (профилактика срещу легионела) …

Премахване на алги

Рибарници, аквариуми, фонтани и др…

Третиране на дизелово гориво

Третиране на мляко (студена пастьоризация), плодови сокове и концентрат, и т.н. …

AquaSmarter  няма да допусне развитието на  водорасли по корпуса и на яхтата.

Предлага фирма „Кобра Кемикълс“

Вашият коментар