Сезонът на ремонтите стартира с промоции от MARAZZI

Versatile
Турски плочки с престижни световни награди за дизайн
27.05.2011
Tamina_04
Термалните бани Tamina на Smolencky&Partner в Швейцария
28.05.2011
dots_01_740x

Лятото започва от първи май със специалната сезонна промоция на подова и стенна керамика MARAZZI. Обновеният шоу-рум MARAZZI Керамика, който разполага с наличности на всички колекции керамика и гранитогрес на световния лидер, вече предлага някои от най-атрактивните серии на цена до 50% по-ниска от базисната.
Безспорният бисер  в промоционалната кампания на MARAZZI Керамика е хитовата колекция DOTS, чиято световна примиера бе преди малко повече от половин година на последното специализирано изложение Cersaie, Болоня.

DOTS  или “Точките” е колекция, която провокира с неочаквана динамика на релефа и с ярката си визия. Класическият и вече разработен от много производители мотив на точки тук е интерпретиран на плочка с размери 20х50см като върху всяка са разположени 90 релефни точки. Те обаче не са като стандартните кръгчета, а всъщност много приличат на квадрати, защото са със заоблени върхове. Благодарение на технологията ink-jet, с която се нанася повърхностния слой, плочката придобива ефектни светлинни отблясъци, които правят така, ча да изглежда като триизмерна.

Само за няколко месеца DOTS успя да се превърне в една от на-търсените серии на MARAZZI и заради още една отличителна характеристика – плътните, чисти и ярки цветове. С тях се постигат впечатляващи визуални решения, които с успех внасят  неповторим и жизнен елемент в средата, където са поставени. Благодарение на разнообразието си от цветове и декоративни елементи DOTS  е подходяща както за младежки интериори, особено  с ярките си и плътни цветове, така и за по-класически решения – при гамата  по-неутрални тонове.
Огромното разнообразие от текстури и декорации – монохромни и разнотонови ефекти, съчетани с геометрически, флорални или точкови ефекти, кристали Swarowski, театрални елементи – дават възможност за постигане на уникалност и характер в  банята и целия дом.

Серията DOTS се предлага в седем цвята:

–    VANILLA (бяло);
–    RICE (бежово);
–    MAUVE (лилаво);
–    NAVY (синьо);
–    SCARLET (червено);
–    COFFEE (кафяво);
–    LIME (жълто-зелено);
Повърхността на серията DOTS е лъскава.
Плочките са с размер 20 х 50 и дебелина 10 мм.
За тази серия MARAZZI предлага 3 модела на подови плочки с размер 33 х 33.
ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Въведете кода
To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.

Вашият коментар