Кантар, който крещи

maptor_E
Карта на бъдещето – GPS навигатор + проектор
06.06.2011
hotel_Indigo
Първият екохотел в Сан Диего
06.06.2011
riant1_e

Борбата с излишните килограми е нелека и безмилостна и решаващата роля за резултатите от битките се дава на психологическата устойчивост. Все пак, ако искаме да отслабнем, ще трябва някак си да се накараме да ядем по-малко, периодично да спортуваме и всеки ден да се качваме на кантара.Диетолозите отдавна са установили, че точно тя, малката и скомна везна, е най-важното оръжие в битката с килограмите. Кантарът не просто отчита теглото ни, но и ни кара да регистрираме разликите с предни тегления. Колкото по-голям е маржът, толкова по-силно е чувството ни за срам  и точно недоволството от себе си би ни накарало  да вземем решение за „гладен ден” например или пък в добрия вариант, за ден, в който може и да си позволим от „забранените неща” .
Именно чувството за срам експлоатират в голяма степен новите везни Rain Weighing Scale.

Rain Weighing Scale не е обикновен кантар, а истински хулиган сред везните. Той крещи, обижда и по всевъзможен начин издеателства над този, който стъпи върху него. Факт е обаче, че такова е поведението на устатия кантар само, ако ползвателят е с наднормено тегло.


Rain Weighing Scale всъщност могат и почти да шептят, това, но колкото по-тежък е човек, толкова повече крещят. Така че, на дебеланковците няма да им лесно с Rain Weighing Scale. За недостатъците им ще узнаят не само роднини и съседи, но и минувачите от целия квартал. Един съвет, ако си харесвате килцата, и не желаете да се разделяте с тях, не ползвайте Rain Weighing Scale.

Вашият коментар