Мултимедийната вана Red Diamond bathtub

rubber_tub1_E
Меката вана на Оле Йенсен (Ole Jensen)
06.06.2011
shoe_bathtube4_E
Вана – пантофка за момичета
06.06.2011
luxbath1_E

Да се потопиш в топлата вана след тежък работен ден е несравнимо удоволствие. Някои вземат със себе си книга, други говорят с часове по телефонната слушалка,  трети пускат на ноутбука недогледания филм. Често обаче пълното удоволствие от разпускането се разваля основно заради факта, че коритото на ваната не е особено удобно за излежаване с часове.


Във ваната Red Diamond bathtub обаче едва ли ще изпитате подобен дискомфорт.

Да се изброи всичко, което има тази вана, не е толкова просто.




Тя вдига летвата на разкоша до необозрими висоти. Още при пръв поглед впечатление прави панела за управление, който е разкрасен със злато и камъни Сваровски. Два водоустойчиви HD екрана висят над ваната. И ако не ви се гледа телевизия, просто трябва да натиснете един бутон и екраните стават невидими.

Във ваната има място за двама. Хидромасаж, хромотерапия, поставката за шампанско… всичко това е с кристали Сваровски. Само шампанското ще трябва да си купите сами. Температурата на вода можете да регулирате от контролния панел. Вграденият GSM модул позволява даже да звъните от ваната или да контролирате ваната от телефона. Например можете да пуснете водата, докато се прибирате вкъщи и така от вратата директно да се потопите във ваната.

Колко струва подобна вана ли? Цената й е 30 000 евро.

Но нима подобен разкош не заслужава парите си?


Вашият коментар