Шокиращи мебели от SICIS

Skyline9
Мозайка SICIS, колекция Skyline Mosaic Collection
28.06.2011
logo_bftdesign
BTFDESIGN
29.06.2011
креслото Kundalini

креслото Kundalini


креслото Kundalini


SICIS, известната италианска фабрика, която не просто предлага, а твори мозайка, и тази година успя да шокира дизайнерския свят. На най-големите изложения за интериор и дизайн , на които SICIS традиционно се представя с ексклузивна инсталация от стъклена цветна мозайка, през 2011 година фирмата представи колекция от мебели.

Но какви мебели!

Екстравагантни, с причудливи форми и странни, изключващи се съчетания на материи и материали.

Колекцията Next Art, създадена от дизайнерката Карла Толомео (Carla Tolomeo) напрактика  е премиера на SICIS в областта на интериора. Идеята на Sicis е Next Art да свърже авторската гледна точка на художника с безграничните възможности на декоративната мозайка.  Резултатът е екстравагантната и сюрреалистична колекция Next Art, която предизвика огромен интерес още на Maison & Objet 2011 в Париж, първото изложение за годината, на което се представи.пуф Ammonite


Разкошният пуф Ammonite и креслото Kundalini  ярко пресъздават формата на офлюва и спираловидната раковина. Гърбът на креслото и част от страницата на пуфа са инкрустирани с изящна мозайка.Официален представител на SICIS за България – BTFDESIGN

кресло Tenderly

Елегантното кресло Tenderly е с форма на роза. Според Карла Толомео, дизайнер на модела, това е идеален подарък за любимата, който успешно може да замени букет живи цветя.

Диванът Papillons Abbinato

Диванът Papillons Abbinato е декориран с пеперуди от мозайка.

Лежанката Symphony in Blu пък е идеална за хладните зимни вечери.

Parfait Amou

Столът Parfait Amour шокира с невероятната си изработка. Гърбът изобразява двойка влюбени папагали, препретени с листа и луна. Моделите са тапицирани с луксозен текстил и декорирани с мозайка SICIS, създадена по автентична древна технология.


Официален представител на SICIS за България – BTFDESIGN


ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Въведете кода
To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.

[dynamictext* alt-mail "CF7_email"]

Вашият коментар