Lucky Light Boutique Hotel & Spa, Велинград

park hotel Olymp3
Парк хотел ОЛИМП, ВЕЛИНГРАД
19.06.2011
Grand Hotel Velingrad
Гранд Хотел Велинград
19.06.2011
lucky_light

Lucky Light Boutique Hotel & Spa е разположен в центъра на Велинград, предлагащ просторни и комфортни стаи в тиха и спокойна обстановка.

Хотелът притежава добре конструиран и приятен спацентър. Ресторантът е отворено и уютно място с капацитет от 90 души. На разположение има лобибар и румсървиз. Уникалната атмосфера на ресторанта е подчертана със специалитети от Родопите и топлия пламък на камина.

Отвореното пространство на ресторанта е идеално място да прекарате няколко часа със семейство и приятели. В лоби бара се сервират студени и топли напитки и луксозна селекция от алкохол и вина.

Спа Център:
Спа центърът на хотела включва открит минерален басейн с детско отделение, вътрешен минерален басейн, фитнес зала, сауна, парна баня, турска баня, джакузи, тропически душ, ледено ведро, два кабинета за масаж, студио за подводен масаж с минерална вода.
Минералната вода:
Минералната вода в целия комплекс се черпи от извор Топилата, който се намира в непосредствена близост. Водата е с температура от 55 градуса и е с доказано благоприятно въздействие върху редица заболявания – кожни, гинекологични, неврологични и бъбречни. Минералният й състав помага за пълния релакс и отпочиване на нашите гости.

Бизнес център:
Бутиков Хотел & Спа Лъки Лайт разполага сконферентна зала, удобна за групи от 10 до 40 души.

ул. „Борислав”19, тел. 0359 57 457
е-mail: velingradhotel@light.bg

Вашият коментар