Мултикварц

Casa son vida1
Луксозната вила Casa Son Vida от студиото на Марсел Вандерс
20.07.2011
slunce3
Изгорях на слънце. Какво да правя?
23.07.2011
multiquartz_logo


Фирма “Мултикварц” е създадена през 1992 година. Предмет на дейност – уникални и иновационни решения и продукти в областта на интериора. Специалистите на фирмата притежават дългогодишен опит в доставката и монтажа на предлаганите изделия и системи, което гарантира високо качество на крайната услуга. От създаването си до сега фирмата е участвала самостоятелно или в сътрудничество с архитекти и дизайнери в изпълнението на многобройни проекти (апартаменти, къщи, офис-сгради, хотели, фармацевтични предприятия, както и магазини, ресторанти и други помещения с обществено предназначение) в страната, Русия и Македония.

Продукти


Вградени прахосмукачки Vacuflo САЩ – Централни вакуумни системи

Единствените безфилтърни, циклонни, вградени прахосмукачки.

„Vacuflo“ е революционна, принципно нова стационарна система за екологично почистване не само на подовете, мебелите и стените в помещенията, но и на въздуха.Производство на американската фирма „HP Products Inc.“, която от десетилетия е световен лидер на пазара на системи и машини за почистване на интериорите на частни и обществени сгради. В САЩ 90% от сградите са оборудвани със системи „Vacuflo“.
Това не е просто поредната прахосмукачка на дадена фирма, а вградена система за цялата сграда или част от нея, която има многобройни предимства пред всички традиционни прахосмукачки – както в здравословно, екологично и финансово отношение, така и по отношение на удобството за ползване.
Абсолютно необходима за помещения и производства, в които се изисква най-високо ниво на хигиена, съгласно нормите на ЕС.

Фирма „Мултикварц“ – изключителен представител и вносител на централните вакуумни системи „Vacuflo“, е готова да работи в сътрудничество с архитекти и строителни фирми по техни обекти или самостоятелно да проектира и монтира.

Многобройните монтирани досега централни вакуумни системи „Vacuflo“ в частни къщи, хотели, административни сгради, фармацевтични производства и апартаменти доказват неоспоримите им преимущества пред всички други видове системи за почистване.


Подове “Мултикварц”

Декоративни
Частни интериори, ресторанти, клубове, дискотеки, изложбени зали, магазини, офис-помещения, хотелски фоайета и коридори, автосалони, банки, стъпала и стълбищни площадки, басейни, солариуми.

Дизайнерски подове Linea Decori
Неповторими ефектни луксозни настилки за оформяне на представителни подови пространства с неограничена възможност за експресивност – частни домове, хотели, ресторанти, магазини, изложбени зали, галерии, центрове за красота и др.

София 1407

бул. „Черни връх“ 80,

магазин „Вградени Прахосмукачки“ (Мултикварц)
(малко преди кръстовището с улица „Сребърна“)

тел.: 02 868 94 25
факс: 02 962 48 20
мобилен: 0888 703 289, 0888 509 544
e-mail: multiq@abv.bgИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Въведете кода
To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.

[dynamictext* alt-mail "CF7_email"]

Вашият коментар