Идеи за интериор на детската баня

9090
Смесители за баня, модели с цени
27.08.2011
Bathboard_1
Сгъваема вана за малката баня
30.08.2011
banja_idei


Ако вкъщи имате място за баня, която да се ползва само от децата, то със сигурност сте обмисляли какви ли не варианти за оформяне на детския интериор. Предлагаме ви няколко креативни идеи за детската баня, които лесно могат да се адаптират и за вашето пространство.Детската баня, за разлика от другите стаи в жилището, позволява многообразие от пъстри и ярки цветове. Когато се намират в банята, децата трябва да изпитват само положителни и дори възторжени емоции. Факт е, че стандартните процедури за миене на зъбите и къпането не са сред най-обичаните ангажименти на малчуганите. С помощта на забавен декор обаче, те могат да се превърнат в любима игра.

Стените могат да се разкрасят с най-разнообразни помощни и забавни аксесоари:  интересни винилови завеси, ярки картини, разноцветни плочки с тематичен декор и разбира се обемни играчки.

Морската тема е една от най-подходящите за детската баня на момчето. В интериора й могат да се включат всякакви елементи, свързани с пътешуствия, пирати, кораби и приключения.

Добри импровизации можете да реализирате, ако разработите декор за детска баня на спортна тематика или на базата на популярни комикси. Водещият сюжет винаги определяйте със собственика на банята. Нека детето ви подскаже кой е любимият му герой.

Атмосферата в банята на малката девойка също може да се изпълни образите на любими приказни герои. В момичешката баня винаги е подходящо да включите цветя, точки или райета и разбира се сладки ярки цветове.
Източник: novate.ru

Вашият коментар