Изгодна промоция на Vidima

Picture 2485
Мивки и WC за малката баня предлагат в Diliana Design
08.09.2011
8-09-ekofest-763621
Кърджали ще е домакин на 6-тия Европейски екологичен фестивал „Зелена вълна – 21 век”
10.09.2011
Vidima1Подреди си баня като хората и Vidima ти връща 100 лв.

Aко ви предстои да обновите банята си, възползвайте се от промоцията на Vidima. Тя започва на 12 септември и ще продължи до края на ноември. При покупка на 5 основни продукта за оборудване на баня получавате 100 лв. отстъпка. И още, пазаруването на промоция ви дава шанс да спечелите  SPA уикенд като се включите в томболата на Vidima .

С промоцията на Vidima  имате невероятния шанс с оптимално средства да оборудвате  цялата баня с WC комплект, мивка, смесители за умивалник и душ или вана/душ, както и душ комплект.

Гъвкав избор на модели!

За разлика от други промоции, продуктите не са строго фиксирани, а имате възможност за избор от 32 продукта. Например, мивките са от две колекции и в най-различни размери, WC комплектите са също от две колекции, с хоризонтално и вертикално оттичане, с възможност за избор на вариант с плавнопадаща седалка. Смесителите, също можете да изберете според това какви точно са ви нужни, а и да ви допаднат като дизайн. Вижте повече за промоцията ТУК.

Гарантирано качество и икономия на ток и вода!

Освен разнообразието, изгодната цена и възможността да спечелите награди, от Vidima получавате и забележителната гаранция от 15 години за керамиката и 5 години за смесителите. Избраните продукти ще ви носят и допълнителни ползи дълго време. С тях ще спестите от сметките, тъй като редица иновации водят до драстично намаление на изразходваната вода.

Съвременните смесители са снабдени с усъвършенстван керамичен затварящ механизъм с водоспестяваща функция, контрол на температурата на топлата вода и увеличена работна зона на ръкохватката. При нормално налягане на водата 3 атм. максималният дебит на вода от смесителя е 12 литра в минута. Водоспестяващата функция дава възможност да се потребява  вода с 50% ограничение на дебита, което също е една значителна икономия на разхода на вода, измерен във времето.

Душовете Vidima ограничават потреблението на вода до 8 л. за минута. Това означава, че колкото и продължително да е къпането, колкото и високо да е налягането на водата във водопроводната мрежа,  разходът на вода няма да надвишава това ограничение. Благодарение на различните функции на душовете, осъществяващи струи с различен характер, получавате своята доза комфорт без да страдате от ограничението.

Тоалетните казанчета за WC комплекти с марка Vidima  също работят перфектно с по-малко вода. Драстично се намалява разходът на вода, ако се използва двойният бутон на изплакващия механизъм, даващ възможност за използване на 6л. или 3 л.
Не е за пренебрегване и фактът, че хигиената на керамичните изделия с марка Vidima е изключително лесна. Добрата обтекаемост на повърхностите на керамичните изделия и идеално гладкото покритие осигуряват перфектно измиване. Формите им са така проектирани, че водните капки се стичат от повърхността по естествен път и отнасят със себе си отлаганията и нечистотиите, без да оставят петна след изсъхване.

Подреди си баня като хората с Vidima. Виж повече за промоцията ТУК.

Вашият коментар