Студентски конкурс за проект на „зелената” кухня

lacestory_Dima-Loginoff_pM-05-600x450
We Are Water с участие на 6-ти Европейски екологичен фестивал „Зелена вълна – 21 век”, в Кърджали, от 16 до 18 септември
10.09.2011
Dent-Cube1
Живи плочки попиват влагата за секунди
29.09.2011
Bosh_konkurs

„Проектирай зелената кухня на BOSCH!” е името на конкурса, който стартира по инициатива на местното представителство на водещия немски концерн. Студентите по архитектура и интериорен дизайн от цялата страна разполагат с 2 месеца, за да проектират кухненско помещение по предварително зададена скица, като използват иновативните немски уреди на марката Bosch.
Атрактивни награди очакват победителите в трите категории:

Най-ергономична и екологична кухня;
Най-оригинален и модерен дизайн;
Награда на публиката.

Краен срок за предаване на проектите – 30 октомври.

За да спечелят журито, участниците ще трябва да заложат не само на привлекателния външен вид на кухнята, но и на нейната оригиналност, функционалност и еко-тематика. Това ще са и основните акценти при оценката на заданията. Жури ще поставя оценка от 0 до 10  по всеки един от зададените критерии, а сборът от точки ясно ще отличи крайните победители в различните категории.

Най-ергономичната и екологична кухня ще донесе на автора стипендия от 1 000 лева, а курс за обучение по 3D Max Studio очаква участника, проектирал Най-оригиналния и модерен дизайн. Интернет гласуване ще определи любимата кухня на публиката – тя печели годишен абонамент за Architectural Digest. Победителите ще бъдат наградени на официална церемония в началото на декември, която ще бъде и финал на изданието на студентския конкурс.

Инициатор на събитието е БСХ – Домакински уреди клон България, които финансират конкурса и осигуряват наградите в него.

Повече информация може да се получи на сайта на конкурса: www.bosch-home.bg

Вашият коментар