Бадемов пилинг за чисти и розови бузки

esen
Есента е време за пилинг на лицето
06.10.2011
Viliana1
Вилияна Коларова: Най-големите нито за миг не спряха да инвестират в авторски дизайн
07.10.2011
piling_badem

През есента и зимата е особено подходящо да поддържате кожата на лицето с бадемов пилинг. Той се прави на базата на бадемова киселина, коя се отнася към групата на плодовите киселини. Бадемовата киселина се добива от горчивия бадем по пътя на хидролиза.

Бадемовата киселина е с активно антибактериално действие. Нейното въздейстивие може да отстрани черните точки и да почисти порите.

Като всяка плодова киселина тя хидратира и влияе на процесите на регенерация на кожата.Ползата от бадемовия пилинг

Бадемовият пилинг влияе положително при себорея и акне. С него се постига изравняване на тена на лицето, премахва се хипер пигментацията и слънчевите лунички.

След 30 години бадемовият пилинг помага за подобряване състоянието на кожата, забавя стареенето и появата на бръчки. Ако първите бръчки вече са факт, а кожата губи от своята еластичност, бадемовият пилинг ще помогне да се изтеглят немимическите бръчки и да се прикрият мимическите.

След бадемов пилинг се нормализира работата на масните жлези, спират се възпалителните процеси на кожата, връща се естествения тен на лицето, възстановява се влажността, протича активен процес на образуване на колаген и еластин, забавят се възрастовите изменения.

В сравнение с другите видове химически пилинги бадемовият пилинг е подходящ за чувствителна кожа, защото неговите молекули бързо проникват в кожата и са особено щадящи по тип на въздейстиве.

Най-добри резултати се постигат след курс от процедури. Стандартният курс се състои от 4-10 процедури, които се правят веднъж на седмица.

Бадемовият пилинг е най-подходящо да се направи през есента и зимата, тъй като след пилинга се повишава фоточувствителността на кожата и излагането на слънчеви лъчи може да доведе до пигментация. По време на бадемов пилинг спрете солариума поне за две седмици след края на процедурите.

Вашият коментар