Революционни иновации в козметиката за професионалисти и посетители на есенното издание на Arena Professional 2011

shipka
Шипката – естествена ваксина при настинка и грип
28.10.2011
BioEffect-EGF-Serum-Pipette
Революционен био-продукт спира стареенето на кожата
31.10.2011
arena_esen2011_en

Отново дойде време за най-голямото национално изложение за фризьорство, козметика, маникюр и педикюр, SPA&Wellness – Arena Professional / B2Beautiful.

Тo ще се проведе между 19 и 21 ноември в Интер Експо Център – София.

Организаторите са подготвили  специални изненади за професионалисти и посетители. Освен, че ще имат възможността за пръв път на място да видят и тестват най-новите и революционни професионални продукти от козметиката за лице, тяло, коси и нокти, участниците ще се радват на богата и разнообразна програма от демонстрации на сцена.

В рамките на професионалното изложение ще се проведе и 6-тия поред Конкурс по ноктопластика в България.

На Arena Professional ще бъдат представени всички професионални марки козметика за коса, лице, тяло и нокти, които заслужават доверието и на най-претенциозните клиенти. Очаквайте над 200 български и световни марки от 60 компании производители и вносители. За пръв път тази година Arena Professional откри и специализирана нова секция за био козметика. В нея вече бяха представени марките  Lavera, Argania, Natural Cosmetic, Mastic Spa и Selecta.

По време на изложението ще има демонстрации и уъркшопове на най-новите козметични марки за българския пазар: в секцията „Козметика за коса” това са Aloxxi, Tec Italy, Orofluido, Red Cat и American Crew – специална серия бои за силната половина; в секцията „Козметика за лице” акцентът ще падне върху декоративната козметика Chen Yu на Eugene Perma.

Особено внимание участниците и посетителите трябва да се обърнат на революционната козметична марка BIOEFFECT. За пръв път на Arena Professional всички ще могат да видят първия световен продукт за подмладяване с клетъчен активатор, създаден в растителна клетка – BIOEFFECT EGF SERUM.

Тази есен като важна част от програмата на Arena Professional ще бъде специалнoтo безплатно Lool&learn обучение за фризьори, организиранo от  българската секция на Hаute Coiffure Francaise (От Коафюр Франсез или „Френска висша мода във фризьорството”). Членовете на Haute Coiffure Francaise – най-голямата и влиятелна фризьорска организация в световен мащаб, са коафьорите, които създават и налагат модните линии в косите. Демонстрационното шоу ще покаже какви са новите модни тенденции в подстригването за 2011-2012 г. Президент на „Френска висша мода във фризьорството – секция България“ е Вени Игнатова, а Арт директор е известният ни стилист Васил Атанасов. Повече за организацията можете да видите на www.haute-coiffure.com.

На есенното издание Arena Professional професионалистите в бранша ще могат да получат  консултация от популярния експерт по бизнес етикет и кроскултурна комуникация Весела Меламед (http://ex-tempore.com) – и по-точно как следва да бъдат обслужени българския и чуждестранния клиент в салона за красота, SPA и Wellness центъра за да останат напълно удовлетворени и да се върнат отново.

На изложението всички участници ще имат и уникалната възможност за индивидуална среща с нашумялата бизнес дама Ира Банковска от Eat4Fit (www.eat4fit.bg). Консултантите-диетолози от компанията ще дават безплатни съвети за правилно хранене с цел постигане на оптимален външен вид и чудесни кожа, коса и нокти и ще могат да тестват някои от полезните и вкусни храни.

Билети за изложението вече може да купите и онлайн на www.ticketpro.bg  или от всички каси на TicketPro в страната.

Повече информация за участие в изложението можете да получите на www.arenaofbeauty.bg .

Вашият коментар