12 цвята мивки за баня

23782_04
Баня от Марсел Вандерс за Bisazza
24.10.2011
shipka
Шипката – естествена ваксина при настинка и грип
28.10.2011
Elba_Tobacco

Италианската компания за санитарен фаянс Bocchi наскоро напълно обнови продуктовия си асортимент. Фабриката със 60 годишна история последователно и методично утвърждава имиджа си на качествен производител на санитарен фаянс за масовия потребител. Напоследък Bocchi успешно налага напълно нов дизайн на продуктите си от санитарен фаянс.

Благодарение на въведените нови технологии мивките, умивалниците и бидетата с марка Bocchi вече се предлагат в богата палитра от плътни устойчиви цветове. Продуктите са с много добро антибактериално покритие, което гарантира лесната хигиена и поддръжката им в идеален вид.

Освен с плътните и ярки цветове на червено, оранжево, индигово синьо, черно, фабриката успява да произвежда санитарен фаянс в нежните тонове на розово, ванилия, капучино, слонова кост.

Моделите са с модерен дизайн и предлагат варианти на свободно стоящи или монтирани на стената модели. Последните серии в портфолиото на Bocchi са разработени от младите италиански дизайнери Клаудия Данелон и Федерико Мерони.


ЕТО ПЪЛНИТЕ КОЛЕКЦИИ

Колекция Capri


Колекция  Cortina


Колекция Elba


Колекция Milano


Колекция Roma


Колекция Scala

Още цветни мивки с цени ТУК.


ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

Въведете кода
To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.

Вашият коментар