Лондонските пъбове монтират в писоарите видео-игри

palissandro-large
Нови вдъхновения с мрамор от REX Ceramiche
13.12.2011
ultimate_christmas_bathroom_toilet-3
Как да украсите банята за Коледа и Нова година?
20.12.2011
video-game-urinals-in-London

За да се включиш в компютърна игра в Лондон, просто трябва да влезеш в мъжката тоалетната на  пъба Exhibit. Заведението и особенно мъжкото му WC вече се сдоби с изключителна популярност поради един рекламен трик – над всеки писоар е монтиран екран, а в самия писоар има бутон СТАРТ. За да започнете играта, трябва точно да уцелите с урината си бутона за старт и ако в процеса на пишкане избягате от копчето, вашата игра ще спре.
Първата игра представлява викторина – аламинут, наречена “Умен член” (Clever Dick). В нея трябва да се избира правилния отговор на зададен въпрос. Въпросите се програмират от собственика на бара.

Втората игра се казва “На пистата”. В нея вие карате снегорин и се опитвате да избегнете пингвини, които се появяват на хоризонта.

Интерфейсът на всички игри е изключително прост и лесен за управление.
В края на всяка игра можете да видите своя резултат и да го споделите в социалните мрежи и особено в Twitter, където се поддържа актуална класация с лидерите.

Авторите на идеята разказват, че  тя им хрумва в тоалетната на  летището в Амстердам, в писоара на която имало нарисувана муха. Целта на мухата била да концентрира мъжкото внимание по време на уриниране, така че струята да не напуска границите на гърнето.
Реализацията на самата идея отнема 4 години, разказват от Captive Media, изпълнители на проекта. Те обаче са убедени, че поръчките за забавния писоар ще се увеличат многократно, а заедно с това и неговата функционалност. Особено ефективен ще се окаже продукта като рекламоносител, защото позволява представянето на бързи и забавни видео реклами.

Вашият коментар