Класически лукс и елегантен винтидж в баните на Irina Schastlivaya

Daymon_sudio
Модерен дизайн за баня от Semsa Bilge
02.01.2012
Минералната вода във Вонеща вода
03.01.2012
klasik_bath7


Тези забележителни бани открихме в блога на руската дизайнерка, която нарича себе си Ирина Шчасливая. Класическите елементи  са доста ярки и на накой дори биха се сторили претенциозни. Идеите обаче могат да се включат във всяка баня, която бихте искали да въздейства като класическа и луксозна и то независимо от нейните размери.


Подходяща колекция на керамични плочки с подчертана орнаментика, златни дръжки и смесители с ретро дизайн и всичко това съчетано по подходящ начин, със сигурност ще превърне банята в изискано и луксозно място.


Внимателното съчетаване на елементите от декора е изключително важно, когато искате да постигнете винтидж дизайн. Стилът винтиж използва елементи от различни епохи (но не твърде стари – класически или антични), които са доказали положителното си естетическо въздействие , устоявайки на времето. Включени в група обаче, те биха могли да създадат впечатление за хаос.

Руската дизайнерка  внимателно  подбира цветовете, мотивите или елементите, за да постигне топлина, уют и безвременна хармония  на  тези бани.Вашият коментар