Конкурс за журналисти WASH Media до 1 април 2012г

OBLIQUE_ambientata
Техно-акценти за банята с аксесоари от метал
19.01.2012
spa3
Спа уикенд в банята
24.01.2012
9070

Холандският ВиК сектор (WSSCC)  съвместно с Международния Институт по вода в Стокхолм (SIWI)  обявяват старта на четвъртия международен конкурс за журналистика WASH Media. Това състезание е отворено за журналисти, които публикуват или излъчват оригинални разследващи истории и доклади в областите  водоснабдяване, канализация или хигиена, които засягат както национални така и международни, глобални проблеми.

WASH Media Awards признават и подкрепят решаващата роля на медиите за повишаване на осведомеността по въпроси, свързани с водата, канализация и хигиената. Конкурсът има за цел да насърчи отразяването на публикации в местни, национални и международни медии, които да имат положително влияние върху административните органи, частния сектор, гражданското общество, както и върху гражданите и домакинствата.

Краен срок
За да бъдат допустими, записите трябва да бъдат публикувани или излъчени между 1 април 2011 г. и 1 април 2012.

Формати
Журналистите могат да представят по един откъс от работата си в следните формати:

Печат & онлайн (традиционните печатни медии, като вестници, списания и в електронни версии на печатните медии – онлайн издания на вестници, списания или вестници)
Телевизия (включително документални филми)
Радио
Карикатури и снимки (които са публикувани в традиционните печатни медии, като вестници, списания или списания, статии, които се появиха в електронни версии на печатните медии източници – онлайн издания на вестници, списания или вестници или в признати уважавани медийни източници)

Езици
Кандидатурите ще бъдат приемани на английски, френски и хинди. Произведения, които първоначално не са били произведени в един от тези езици трябва да бъдат преведени в един от тях.

Награди

Наградените журналисти ще получат парична награда и ще участват в да участват в Световната седмица на водата в Стокхолм през август 2012 г. като специални гости на WSSCC и SIWI.

Вижте официалната покана ТУК

Вашият коментар