Ресторант под водопада – за екзотичен СПА релакс на Филипините

460x359.jpg
I-визия и за тоалетната
27.01.2012
Cetatuia_Loft_hqroom_ru_9
Баня с хроматично осветление в тризонет от румънски дизайнери
30.01.2012
Villa-Escudero-1

Повечето хора обичат да наблюдават от дистанция силата на падащите води на водопадите. Във Филипините пък, недалече от град Сан Паоло създадоха курорта Villa Escudero Resort, който  се прочу със специалния си ресторант, разположен в самото подножие на гигантски водопад.


Цялото заведение, включително кухнята, бара, и масите, разбира се, са позиционирани в най-ниската част на водопада, там, където водите се укротяват, но и предлагат достатъчно добра директна гледка към гигантската водна стена. Масите са поставени директно във водата, така че гостите са принудени да държат краката си в приятната хладка вода и същевременно да се любудат на емоционалния и абсолютно автентичен воден пейзаж.

Хотелът Villa Escudero Resort е разположен в селски район на Филипините. Гостите му могат да се любуват на девствената природа на местността, да посетят местните ферми, да наблюдават как се бере кокос и бамбук, да се повозят на традиционните филипински лодки, да се гмуркат и потопят сред прекрасните забележителности на местния архипелаг. И единствено тук може да хапнат на вода и в компанията на  истински водопад.

Вашият коментар