Конкурс за детска рисунка на туристическата борса Ваканция и СПА Експо

Renew_Bin_London_1
Лондонските тоалетни вече с wi-Fi – за Олимпиадата
06.02.2012
МИЕТ ще отговаря за всички язовири на територията на България
08.02.2012
expo-logo


В рамките на 29-та Международна туристическа борса „Ваканция и СПА Експо“ за първи път ще се проведе конкурс за детска  „Моята ваканция”.  Организаторите на изложението канят всички деца и ученици на възраст от 4 до 14 години да се включат в конкурса. Участниците или посетителите на борсата могат да донесат лично рисунката си или рисунката на своето дете и да я пуснат в голямата шарена кутия с надпис за детския конкурс „Моята ваканция”  на щанда на организаторите от  10 ч. на 16 февруари до 10 ч. на 18 февруари 2012 г.

Журито на конкурса ще обяви авторите на трите най-интересни рисунки, които ще получат своите награди на 18 февруари в 12.00 ч. пред информационния щанд на организатора ПРИМ ЕКСПО.
В рамките  на традиционната туристическа борса за първи път ще се проведе изложението „Детска ваканция“. В него ще участват компании и организации, които организират детски и младежки екскурзии, ваканции, зелени и спортни училища.

„Ваканция и СПА експо“ е най-големият туристически форум в България. Тази година изложението ще се проведе от 16 до 18 февруари в столичния „Интер експоцентър“. Акцентът в тазгодишното му издание е бъдещето на културния туризъм в България. В рамките на форума Министерството на икономиката, енергетикака и туризма (МИЕТ) организира различни тематични дискусии – за развитието на културниятуризъм, защитата на потребителитена туристически услуги,организацията на детския отдих, промените в Закона за туризма и др.

Тази година в изложението ще участват над 280 компании от над 15 страни – туристически и пътнически агенции, хотели, туроператорски фирми,балнеокурорти и СПА центрове, общини, браншови сдружения, фирми за специализирано оборудване и др.

Участниците избират сами как да нарисуват своята идея, спомен или весело приключение  от  детска ваканция, пътуване или екскурзия. Рисунките трябва да бъдат представени на лист с формат А 4. Всеки участник има право да представи само една рисунка, надписана на гърба на листа с трите му имена, възраст, домашен  адрес и телефон за връзка.

ВАКАНЦИЯ и СПА ЕКСПО се организира под патронажа на Министерство на икономиката ,енергетиката и туризма, в партньорство с БХРА, БАТА, БТК, АБТТА, Столична община, Съвет по туризъм-София.
ВАКАНЦИЯ и СПА ЕКСПО e най-голямото туристическо събитие в България, предназначено за професионалисти и широка публика, предоставя уникален шанс за представителите на туристическата индустрия от България и други страни да осъществят нови контакти, да предложат своите програми, да сключат сделки.

Вашият коментар