Стартира онлайн-гласуването в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2011

unusual-shower-2
Най – необичайните технологични душ-кабини – Топ 10
25.02.2012
Les_Fleures20
Иван Иванов е новият председател на Българската асоциация по водите
29.02.2012
experience

Рекорден брой 3D проекти се включиха в ежегодния конкурс за дизайн на баня

Над 90 дизайнерски 3D проекта на бани кандидатстваха за участие в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2011. Професионалното жури на конкурса номинира десет от тях, които ще се борят за отличието в две конкурсни категории – Experience и Solutions. Номинираните проекти са публикувани на официалния сайт на конкурса www.banianagodinata.com, където от 25 февруари до 20 март 2012г. онлайн потребителите имат възможност да гласуват и да определят носителя на приза Ideal Standard Баня на публиката 2011.

Тазгодишното издание на конкурса продължава отново постави във фокуса си 3D проектите на бани.
Проектите ще се състезават в две категории – Experience (баня с размер до 12 кв.м. ) и Solutions (баня с размер до 6  кв.м.). Авторите на номинираните проекти ще имат възможността да ги представят и защитят пред професионалното жури на конкурса в края на март 2012г., когато ще се състои церемонията по награждаването на победителите. Победителите в двете конкурсни категории ще получат приза „Ideal Standard Баня на 2011” и ще бъдат наградени с посещение на изложението „100% Design” в Лондон. Всички номинирани участници също ще получат награди.
Онлайн потребителите също имат възможност да изберат своите фаворити като гласуват от 25 февруари до 20 март 2012г. на официалния сайт на конкурса www.banianagodinata.com. Получилият най-много гласове 3D проект на баня ще грабне приза Ideal Standard Баня на публиката 2011, а авторът му ще спечели уикенд за двама в SPA хотел в България. След приключване на конкурса, чрез томбола ще бъдат изтеглени 20 от участвалите в онлайн гласуването, които също ще получат награда от Ideal Standard.

„Интересът към тазгодишния конкурс надхвърли очакванията ни и ни зарадва изключително много. В това издание бяха регистрирани над 90 проекта, което е близо 100% ръст в сравнение с миналогодишното издание. Тазгодишният конкурс се отличава от предишните и с голямо многообразие на идеи, мислене „извън рамката” и смели решения – така се твори банята на бъдещето! Журито беше много затруднено в избора си и мога да споделя, че за съжаление много качествени и интересни проекти останаха извън номинациите на Ideal Standard Баня на годината 2011 и затова взехме решение след края на конкурса да ги представим във FB страницата на Ideal Standard Баня на годината – те го заслужават”, сподели Лазар Лазаров, бизнес лидер Идеал Стандарт Интернешънъл, регион Централна и Източна Европа.
В осмото издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината участват авторски 3D проекти на бани, създадени с предлаганите от марката Ideal Standard продукти.  В него участват интериорни дизайнери, архитекти, студенти по архитектура и дизайн, приложни изкуства, също и студия и фирми с колективни проекти, които представят авторски предложения.

Номинираните проекти в Ideal Standard Баня на годината 2011 ще бъдат оценявани от жури от изявени професионалисти в областта на дизайна и архитектурата, под председателството на арх. Иван Александров и в състав от интериорни дизайнери: арх. Албена  Владимирова-Андреева, арх. Пенка Станчева, Никки Канделеро и Владислав Василев. „Идеал Стандарт – Видима” АД е представена в журито от Христо Караиванов – Директор Маркетинг и продажби и Лазар Лазаров – бизнес лидер Идеал Стандарт Интернешънъл, регион Централна и Източна Европа.
Пълна информация за конкурса Ideal Standard Баня на годината 2011, включително информация за конкурсните категории, условия за участие, график и архив на седемте издания до 2011г., е публикувана на официалния уебсайт на конкурса – www.banianagodinata.com.

Вашият коментар