Четка за тоалетната чиния – забавен дизайн

grohe-rainshower
Новите душ-пити на Grohe – красиви и функционални
03.05.2012
Иновационна тоалетна без казанче за вода
Край на тоалетното казанче
03.05.2012
Toilet_Brushes_11

Ако си мислите, че четката за тоалетната чиния е една досадна необходимост във WC-то, която е по-добре да се скрие от погледа, значи не сте виждали тези модели. Е, не всички те са продукт на високия дизайн, даже някои от тях са класически пример за кич, но пък са впечатляващи и наистина са в състояние да извадят на преден плат иначе невзрачната – четка за тоалетна.

Четката Pinocchio


Със сигурност си спомняте приказката за Пинокио, онова дървено човече, чийто нос ставаше по-дълъг при всяка изречена лъжа. В случая носът на Пинокио е дръжка на четката за тоалетната, създадена от японски дизайнери. Своеобразно наказание за малкия лъжец.

Четка за тоалетна в каубойски стил

Може би това е истинската четка за тоалетната на каубоя, особено ако все още се чувства свързан със старите си каубойски ботуши. Поне така си представят нещата авторите на, заради който е създадена тази четка.
Зелен стрък за тоалетната
В очакване на пролетта, най-ароматния сезон и като пожелание за свежест в санитарното помещение дизайнери предлагат тази четка.

Четка като кегла за боулинг


Ето една тематична четка за тоалетната в боулинг-залата.  Има вид на истинска кегла, която може да заеме важно място и в домашния клозет на боулинг-маниака.


Внимание, чупливо!

Тази четка прилича на чуплива чаша, но всъщност е много здрава. Повтаря формата на чаша за шампанско, обърната с гърлото надолу.

Автомат със заглушител – за тоалетнатаНе всеки автомат трябва да може да стреля. Този например е идеалния чистач за тоалетната. Зареден е с батерии, които позволяват на четката да се върти. При всяко почистване просто трябва да натиснете съответното копче и четката сама ще почисти.

Четки с форма на животни


Зоо-дизайнът при четките е много разнообразен. Ние ще ви представим само тези два модела – на жираф и коте.

Ето нещо по-хард!


Този тоалетен аксесоар не е особено подходящ за детската баня.Въпреки че и децата си падат по призрачни детски сериали в стил „Семейство Адамс”. Всъщност , кой ли би си сложил подобна четка в тоалетната?


Черен ПР!

Ако никак не можете да живеете без актуалните лица от екрана – направете си такава четка – с лика на любимия/или нелюбимия / политик. Може това да оправи нещата и във вашата тоалетна.

Вашият коментар