Чешки радиатори за баня от „Дирекс 21”

2
Най-интересните инсталации, акции и пърформанси, съпроводили световната конференцияна ООН за устойчиво развитие РИО+20
22.06.2012
Плочки и гранитогрес от Италия
Виолетови плочки – за престиж и вдъхновение в банята
27.06.2012
Радиатори за баня от Чехия


Търговската марка „Дирекс 21”, която повече от 10 години предлага на българския пазар качествено чешко оборудване за баня  – вани и душ-кабини на марките RAVAK и RIHO вече  представлява още един чешки бранд  P.M.H.. P.M.H. е фирма, която произвежда качествени радиатори за баня и сушилници  с  атрактивен модерен дизайн.

Продуктите са предназначени както за баня, така и за коридори, кухни, спални, дневни, спортни зали. Радиаторите са изработени и тествани по европейския стандарт EN 442-1 и са с възможност да се включват към централното отопление или да се използват като затворена система с режим на комбинирано отопление през летните месеци.

Радиаторите са водни и са проектирани да работят при максимална температура от 110 ° C с режим на включване и изключване и с максимално работно налягане до 0,6 MPa.
Радиаторите се предлагат и с аксесоари, включително клапи, електрически термостат с мощност от 15 до 180 W и отделни закачалки за кърпи.

Почистването на радиаторите е много лесно – само с влажна кърпа от микрофибър. Производителят дава и гаранция от 5 години за инсталационния процес – дефекти, течове.
Гаранцията на електрическите части е 2 години.

За поръчки и повече информация се свържете с консултантите на Дирекс 21”

Вашият коментар